TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Foto: Jamie Clauss Ren kærlighed. Jan og Chase har lånt poseringer fra klassiske billeder af forældre med deres nyfødte babyer, men med deres hund Snuggles som midtpunkt.

Hund fotograferet som baby er blevet et viralt hit

- Hun er vores firbenede baby, siger parret

At få foreviget sin nyfødte baby af en professionel fotograf er ikke længere et særsyn, men at gøre det samme med en hund har fået internettet til at gløde. 

Et af de større medier, der bragte historien, er Buzzfeed, hvor den fik over 25.000 likes og 14.000 delinger.

Fotograf Jamie Clauss var netop blevet færdig med en fotoserie af et nyfødt barn, da nabovennerne Jan og Chase Renegar kom forbi med deres Jack Russell, Snuggles.

LÆS OGSÅ: Jeres sovestilling viser, hvordan I har det

Trioen, som alle er fotografer, fik ideen til fotoserien med hunden, og der var ikke langt fra tanke til handling.

Fotoserien med Snuggles er siden gået verden rundt, og Jamie Clauss har også modtaget flere henvendelser fra hundeejere, som vil have lavet en lignende fotoserie med deres hund.Hunde skal ikke behandles som babyer

Den 27-årige fotograf understreger over for Daily Mail, at billederne er taget som en humoristisk kommentar til, at mange behandler deres hund som en baby, og at de samtidig udskyder at få børn og opfylder omsorgsgenet på den her måde.

LÆS OGSÅ: Skader du dine børn ved at lægge billeder af dem online?

- Det sjove er, at mange kommenterer billederne med ’at hunde ikke er mennesker’. Det er jo netop det, der er joken, siger Jamie Clauss til Buzzfeed.com.

Fotografen oplyser desuden, at ingen dyr led overlast under fotograferingen, og at parret også håber at få en rigtig baby en dag.

 

LÆS OGSÅ: Curlingforældre - får vi en generation, der ikke kan klare sig selv?

LÆS OGSÅ: 70 procent af kvinder har grædt på jobbet

Se, hvad vi ellers skriver om: Hund