sponsoreret indhold
Hvad siger stjernerne om dit 2023? Få svaret med et personligt horoskop
SPONSORERET indhold

Hvad siger stjernerne om dit 2023? Få svaret med et personligt horoskop

Den dag, du blev født, stod stjernehimlen på en helt unik måde – og ifølge astrologien kan et nærmere kig gøre dig klogere på en hel del forskellige ting i dit liv.

Foto: Getty Images
24. jan. 2023 | Livsstil | Carina Vestergaard, Groundingspirituality, Himmellysene & Astrolog Annamaria Lauridsen

Du ved sikkert udmærket, hvad et horoskop er. Men ved du også, hvad du kan få ud af at få lagt dit eget personlige af slagsen? Lad dig inspirere her, hvor fire eksperter på området fortæller, hvorfor du bør være nysgerrig på metoden – og hvilke dele af dit liv, fra fortid til nutid og endda fremtid, en horoskoplæsning kan give dig indsigt i.

Dybdegående personlig astrologi

Astrolog Annamaria Lauridsen kombinerer astrologisk viden med esoterisk viden og en stærk intuitiv tilgang. Det gør hende i stand til at komme helt i dybden med dit horoskop og gøre dig klogere på din autentiske natur samt talenter og udfordringer.

En horoskoplæsning hos Annamaria giver en dyb indsigt i dig selv, din livsvej og redskaber til at opnå indre balance og lykkes med dine mål.

Se mere på www.annamariasastrologi.dk

Annamaria er også en inspirerende formidler af astrologi. Du kan følge hendes spændende og letforståelige guides til, hvordan du tolker dit eget horoskop på Instagram-profilen: @annamarias_astrologi.

Dit horoskop viser, hvem du er – og hvor du er på vej hen

Hvad skal du fokusere på, og i hvilken retning skal du gå? Hvor ligger dit potentiale, og hvordan udnytter du det bedst? Er det tid til et karriereskift eller en ny bolig? Hvornår kommer kærligheden? Dit personlige horoskop viser vejen og er et fantastisk redskab til at sætte tid på begivenhederne i dit liv.

Sussie Baun Madsen er uddannet diplomastrolog og har over 20 års erfaring med at vejlede klienter via tydning af deres horoskoper. Hun driver blandt andet en populær astrologisk hotline, hvor du efter aftale ringer op og ud fra dit personlige horoskop kan få klarhed omkring emner, der udfordrer dig lige nu.

Find dit kald i livet

Mange føler, de er på den forkerte hylde i livet, og mærker en stigende utilfredshed, uro og indre tomhed. Med hjælp fra dit personlige horoskop kan du finde en vej til dét, der giver dit liv mening, indre glæde og ro. Dit kald i livet.

Dit personlige horoskop viser, hvor dine personlige styrker er, hvilket arbejde der er ideelt for dig, og hvad der potentielt står i vejen for, at du føler dig værdifuld. Er du i slut 40’erne, kan dit personlige horoskop også vise, hvad der skal til for at heale dine barndomstraumer og blive mere fredfyldt i og med dig selv.

Louise Schønnemann er uddannet astrolog hos Debra Silvermann i USA og har studeret astrologi siden 2014. Hun er både optaget af den psykologiske astrologi og den esoteriske – og har særligt fokus på de transformative cyklusser, der påvirker os alle i disse årtier, personligt såvel som kollektivt.

Spirituel udvikling gennem personlig indsigt

Clairvoyant-rådgiver Carina Vestergaard bruger horoskoper som en del af arbejdet, når hun har kunder i mentorforløb i forbindelse med personlig og spirituel udvikling.

Årshoroskopet giver et fantastisk indblik i, hvad du kan forvente i indeværende år, og du kan arbejde med det for at optimere på flere livsområder – og få endnu mere glæde ud af året.

Fødselshoroskopet topper oplevelsen ved at give indblik i personlige træk med henblik på at arbejde bevidst med den personlige udvikling.

Nu kan du købe dit eget horoskop – uden at være i mentorforløb. Vælg mellem fødselshoroskop eller et årshoroskop (eller haps begge dele) på carinavestergaard.com

Anbefalet til dig