Hvor går turen til i år?  Få syv forslag til skønne rejsemål

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Novasol, Grøn Rejs, Detur, Drømmerejser, Atlantis, Riis Rejser & Voya Travel.

Hvor går turen til i år? Få syv forslag til skønne rejsemål

Nu åbner verden sig igen for alle, der elsker at opleve eksotiske lande, levende storbyer og fantastiske landskaber. Drømmer du også om at rejse, kan du nu blive inspireret til din næste tur ud i det blå!

Er du til rejser lidt ud over det sædvanlige, eller trænger du blot til at drysse lidt ekstra magi ud over din næste ferie, er der mange muligheder for at få dine ønsker opfyldt.

Herunder får du syv glimt af alt det, der ligger uden for Danmarks grænser, og der er noget for enhver smag! Så er du klar til at smutte på ferie, så start turen med at kigge på de fantastiske forslag til din næste destination.

NOVASOL – Book en feriebolig i skønne Kroatiennovasol_2148_614x450px.jpg

Drømmer du om et skønt rejsemål med azurblåt hav, smuk natur, spændende byer, stor gæstfrihed og et stort udvalg af ferieboliger? Så skal du overveje Kroatien med NOVASOL.

Hos NOVASOL kan du f.eks. vælge et feriehus med egen pool, der passer perfekt til de varme sommerdage. Ønsker du at skrue lidt op for luksus og finesser, kan du finde dét ekstra i NOVASOLs Luxury Collection.

Med en feriebolig i Kroatien kan du glæde dig til en ferie med masser af frihed i private rammer, så du kan fylde dagene med dét, du drømmer om.

GrønRejs – Alperne: En uforglemmelig oplevelse på skinnergronrejs-togrejse_til_alperne_1.jpg

Er du til en anderledes rejseoplevelse, skal du bestille en togtur gennem de storslåede alper. Rejsen går til Interlaken i Schweiz, der er omgivet af nogle af de højeste toppe – Eiger, Mönch og Jungfrau. Du rejser i egen sovekupé i nattog og i dagstog med direkte udsyn til de betagende omgivelser.

GrønRejs tilrettelægger rejsen efter dine ønskede rejsedatoer og sørger for alt, så du blot skal læne dig tilbage i sædet og nyde rejsen. Få et uforpligtende tilbud på din rejse, og husk, at oplevelserne starter fra det øjeblik, du stiger ombord på toget på din nærmeste togstation.

Detur – All-inclusive for singlerDetur_alt-header.jpg

Er du på udkig efter en god, afslappende ferie uden for mange dikkedarer, rammer en rejse med all-inclusive ofte plet. Lyder det som noget for dig, så kig nærmere på Deturs udvalg af attraktive hoteller med all-inclusive.

Vi tilbyder rejser til alle! Der er rejser til dig, der er af sted alene, til dig, der foretrækker voksne og til dig, der tager hele familien med. Så det er bare om at vælge mellem de mange spændende all-inclusive-rejser til Tyrkiet, Kreta og Rhodos – eller om at kigge i hele rejsekataloget.

Drømmerejser – Fra rejsedrømme til drømmerejserdrommerejser_-_thai_pige.jpg

Tiden, du bruger på ferie med familien, er noget af den mest dyrebare tid på året. I en travl hverdag er det dejligt at drømme sig langt væk og glæde sig til ferie med tid til hinanden og oplevelser sammen.

Hvor går familiens drømmerejse hen? Er I til et lækkert ø-hop i Thailands skærgård, skønne strande og snorkling på Maldiverne, mystik og magi på Bali , vild natur og orangutanger i Borneo eller elefanter og hvaler på Sri Lanka?

Kontakt Drømmerejser for et rejsetilbud, eller find inspiration til skønne rejser i Asien, Det Indiske Ocean, USA, Canada, Australien og Afrika.

Atlantis – Et bæredygtigt ferieparadisGlobalTravelScandinaviaAtlantis.jpg

Feriekomplekset El Gouna, der ligger tæt på Hurghada, tiltrækker i dag kvalitetsbevidste og kræsne feriegæster fra både Europa og jetsettet i Egypten.

Æstetikken er i højsædet, og arkitekturen er helt unik. Den forbinder former og farver fra den oprindelige stil i de små landsbyer med moderne tanker om komfort, afslappet livsstil og bæredygtighed, så du kan holde ferie med god samvittighed.

Kulturen lever også i bedste velgående; området fik for få år siden en smuk opera og har i seks år været vært for den prestigefyldte El Gouna Film Festival.

I dag er der 15 hoteller med hver sin profil, herunder flere hoteller kun for voksne.

Riis Rejser – Krydstogt på tre floderRiisRejser_cochem_2021_614x450.jpg

Når én flod ikke er nok, så tag på flodkrydstogt med Riis Rejser, og sejl ned af hele tre af Tysklands smukkeste og mest seværdige floder: Main, Rhinen og Mosel.

Flodkrydstogtet begynder i vidunderlige Würzburg ved Mainfloden, og på turen kommer du forbi hyggelige byer som Rüdesheim, Cochem samt Bernkastel, og sejladsen slutter i den gamle romerske koloniby Trier ved Moselfloden.

Du er gæst på det flotte skib, Rigoletto, der har plads til 110 gæster, og undervejs serveres lækkerier både morgen, middag og aften. Der er en dansk rejseleder med på de otte dage, togtet varer, og der er hele 15 afgange at vælge mellem.  

Voya Travel – Luksus i Grækenlandvoya.jpg

Voya Travels bud på sommerens luksusrejser er uden tvivl Grækenland, hvor du kan føle dig velkommen på Naxos, Santorini, Mykonos, Amorgos og flere andre af de græske fantastiske øer.

Hvad med et afvekslende ø-hop , lækre bohemeresorts, skønne yachtture med kaptajn og kok eller et ophold i en unik luksusvilla? Her er alt, hvad du kan drømme om!

Er du til rejsemål, der ligger lidt længere væk, har vi også andre spændende destinationer, der bare venter på at blive opdaget – fx Det Indiske Ocean, Costa Rica og Polarrejser.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide, Rejser med børn og Sommer