Antibes
SPONSORERET indhold

Bliv fokælet i Antibes

Anne-Vibeke Isaksen på 42 år er vært på dk4’s rejseprogram ”Anne-Vibeke Rejser” samt chefredaktør på RejseAvisen.dk. Hun bor ved Holbæk sammen med sin mand og parrets to børn. Familien har rejst i mere end 70 lande på seks kontinenter men har et ømt punkt for Antibes i Sydfrankrig.

Af:: Mai Hjalager Gudmundsen Foto: Rasmus Schønning
29. jan. 2013 | Livsstil | ALT for damerne

SOV
På Hotel Thalazur kan man både bo, spise og kombinere sit ophold med spa.
Hotellet er af ældre dato men meget charmerende og ligger med en suveræn udsigt ud over Middelhavet. Man spiser godt, så har man lyst til at blive hjemme en aften og hive stikket ud, er der ingen grund til at tage ned i byen.
Antibes.thalazur.fr/

SPIS
Vil man virkelig forkæles, skal man besøge mesterkokken Christian Morisset, der ejer restauranten Le Figuer de Saint Esprit, som er opkaldt efter det store figentræ, der står midt i restauranten. En af de gastronomiske oplevelser, man kan vælge, er en 12 retters menu, hvor man i den grad får smagt alle de gode specialiteter, der er i området. F.eks. søstjerne.
Christianmorisset.fr/

KØB
Bag den gamle bymur ligger det lokale marked, der har åbent hver dag året rundt, og det er en skøn oplevelse for alle sanser. Her finder man et stort farveorgie af frugt og grønt.
Alle sanserne bliver stimuleret, for der er også rig mulighed for at smage på varerne, inden man køber dem.

OPLEV
Den gamle bydel er umådelig smuk med antikke, velbevarede bygninger som f.eks. Grimaldi slottet, der i dag huser det officielle Picasso museum. Den verdensberømte maler kom til byen i 1946, og hans værker kan derfor opleves her.
Musee-picasso.fr/

PRØV
Antibes byder også på verdens eneste Absint bar. Absinten drikkes på en helt speciel måde og anvendes som aperitif, før man spiser et stort måltid. Hatten skal man ikke have med hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Skiferie i Frankrig: Val d'lsère passer til alle