Anywho-bloggerens bedste tip til NYC

Foto: Stephanie Gundelach Stephanie Gundelach fra Anywho.dk.

Anywho-bloggerens bedste tip til NYC

Stephanie Gundelach, 25, er den ene tredjedel af blogtrioen Anywho.dk. Hun har studeret i New Yorkpå Parsons The New School For Design. Til dagligt arbejder hun som stylist. „Sommer i New York er fantastisk, og når vejret er til det, elsker jeg at tage i Battery Park og slappe af med en god bog. Der er en fantastisk stemning og en smuk udsigt ud over Hudson River.“

RISTET SKUMFIDUS-SHAKE

Når jeg er i New York, skal jeg som noget af det første have en saftig burger, hjemmelavede fries og en stor milkshake. Mere amerikansk bliver det vist ikke. Det bedste sted i byen er efter min mening Stand, som er en cool indrettet diner. Jeg er især afhængig af deres toasted marshmallow milkshake!


24 East 12th Street. Standburger.com

 

BUTIK MED STIL


Jeg skal altid forbi butikken IF i Soho. Jeg elsker at snuse rundt i den store butik, da de har et fantastisk udvalg af tøj og accessories fra designere, man normalt ikke støder på, samt mere kendte designere som Ivan Grundahl, Maison Martin Margiela, Ohne Titel og Dries Van Noten. Hele butikken oser af stil.

94 Grand Street. Ifsohonewyork.com.


HYGGELIG HAVESTUE

Jeg elsker baren på Bowery Hotel. Her kan man nyde drinks i baren eller udenfor i deres hyggeligt indrettede havestue.


335 Bowery Street. Theboweryhotel.com.FAVORIT VINTAGEMin yndlingssecondhandbutik er The New World Order på Lower East Side. Det er stylisten Renee Bejil, som ejer butikken, og det er tydeligt, at hun står bag det stilfulde udvalg af vintage designertøj. Priserne er lidt pebrede, men det er en sand oplevelse bare at gå på opdagelse i tøjstativerne fyldt med lækkert tøj fra designere som Yves Saint Laurent, Céline, Givenchy, Oscar de La Renta etc.

Lower East Side, 13 Avenue B.


JAGTHYTTEN


Min absolut yndlingsrestaurant i New York er Freeman‘s. Restauranten er hyggeligt indrettet som en jagthytte og maden er helt fantastisk. Prøv deres hot artischoke dip, den er super!

191 Chrystie Street. Freemansrestaurant.com.


Læs også: I Love Stockholm.

Nøgleord: Anywho.dk, Stephanie Gundelach, NYC, New York, Freeman's, Stand, IF, The Bowery Hotel.


Om Stephanie Gundelach

Stephanie Gundelach, 25, er den ene tredjedel af blogtrioen Anywho.dk. Hun har studeret i New York på Parsons The New School For Design. Til dagligt arbejder hun som stylist.
Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og New York