Inspiration: Skal mor glædes til mors dag?

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: ByHvidtfeldt, CurlsForYou, Beauty Bear, Living Flowers & Thermomix

Inspiration: Skal mor glædes til mors dag?

En dag om året står i mors tegn. Søndag den 8. maj handler det altså om at fejre din mor eller en anden morfigur, der betyder noget særligt for dig og dit liv. Savner du gode idéer til, hvordan du kan glæde hende, har vi her samlet en håndfuld gode gaver.

Første gang, vi i Danmark stødte på mors dag, var i 1929, hvor rigsdagsbetjent Christian Henningsen hjemførte traditionen fra USA. Siden da har vi hvert år fejret alle mødre anden søndag i maj måned – ofte med en kærlig hilsen i form af blomster, chokolade eller andre overraskelser. Er du på bar bund, og ved du ikke, hvad du vil forære din mor, så bliv inspireret herunder.

ByHvidtfeldt – Tidsløse og unikke smykker

CurlsForYou - naturlig hårpleje og vejen til flotte krøller

Beauty Bear – Vitaminer, der får din mors naturlige skønhed frem

Living Flowers – Forkæl din mor med en unik og bæredygtig mors dag-buket

Thermomix – Den ultimative køkkenmaskine

Tidsløse og unikke smykker

ByHvidtfeldt er et smykkebrand, der blev stiftet i juni 2020 af Natasja Hvidtfeldt Petersen. ByHvidtfeldts vision er at skabe unikke og tidsløse smykker, der kan bæres af kvinder i alle aldre. Derudover er visionen at skabe kvalitetssmykker til overkommelige priser.

Alle smykker er lavet i hånden og designet af Natasja selv, og alt materiale er i forgyldt sterlingsølv 925 og sterlingsølv 925. Derudover er alle perler ægte – herunder selvfølgelig også ferskvandsperlerne.

ByHvidtfeldt udvikler hele tiden nye smykker, der følger tidens trends og tendenser. Se det smukke udvalg her, og bliv inspireret på Instagram.

Naturlig hårpleje og vejen til flotte krøller

CurlsForYou.dk er nordens førende webshop inden for naturlig hårpleje og pleje af krøller. Her finder du alt, hvad hår med krøller behøver, og kan samtidig være sikker på, at produkterne ikke indeholder skadelige ingredienser – det hele er nemlig godkendt til Curly Girl Metoden.

På CurlsForYous Instagram-profil kan alle også finde masser af gode tips, inspiration og viden til, hvordan man får sundere hår og flottere krøller.

Udforsk CurlsForYous produkter på deres hjemmeside, og find den perfekte gave til din mor, hvis hun har krøllet hår – se f.eks. nærmere på den populære Mist Spray Bottle, som er rigtig god til styling og refresh af håret.

Vitaminer, der får din mors naturlige skønhed frem

Beauty Bear vitaminer gør op med, at man skal lide for skønheden! Både gummies og tabletter/kapsler er særligt sammensat med de optimale næringsstoffer, der plejer hud, tan, hår og negle indefra.

Alle ingredienser har dokumenteret virkning, og Beauty Bear er 100 % naturligt, 100 % vegansk med de bedste vitaminkilder og i den optimale kombination for bedst optagelighed.

Beauty Bear støtter naturlige skønhed, fordi skønhed kommer indefra.

Forkæl din mor med en unik og bæredygtig mors dag-buket

Living Flowers er en dansk blomstervirksomhed med fokus på bæredygtighed og kvalitet. Buketternes specielle egenskab er, at de holder sig flotte og friske i minimum seks måneder uden vand.

I år lancerer Living Flowers to unikke mors dag-buketter, der emmer af kærlighed til den bedste mor. De specielle buketter er sammensat af blomster med unikke former og teksturer, der tilsammen skaber en enestående udstråling og blomsterglæde i mange måneder.

Udforsk Living Flowers bæredygtige og blomstrende univers her og på Instagram.

Den ultimative køkkenmaskine

Med Thermomix får din mor succes i køkkenet uden besvær, for med den har det aldrig været nemmere og sjovere at lave god mad!

At lave mad på Thermomix er som at have et ekstra sæt hænder i køkkenet. Den hakker, damper, steger, blender, kværner, pisker, ælter, vejer og tilbereder det meste. Og den indbyggede skærm tager nemt hjemmekokken trin-for-trin gennem opskriften.

Tilslut den digitale kogebog Cookidoo til Thermomixeren, og bliv inspireret af verdens største opskriftsunivers med over 40.000 smagfulde opskrifter fra hele verden.

I det stilfulde og rene design passer Thermomix ind i ethvert køkken – også din mors.

Se, hvad vi ellers skriver om: Shopping, Gaver til hende, Mor og Mors dag