Inspiration til firmajulefrokosten

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: BÆST, Meyers, Diningsix & Seaside Toldboden.

Inspiration til firmajulefrokosten

Aldrig har en julefrokost vel været mere savnet end årets firmajulefrokost. Sidste år slukkede Coronaen julelyset, men i år kan årets højdepunkt heldigvis gennemføres.

Siden 1950’erne har julefrokosten været en fasttømret tradition på de fleste arbejdspladser. Det er den ene aften, hvor chefen og de menige medarbejdere kan feste sammen efter et på alle måder vanvittigt år.

Julefrokosten er ofte forbundet med en masse traditioner og forventninger, som kan være svære at opfylde, når aftenen skal være sjov for hele medarbejderstaben.

Vi har derfor samlet en række steder, som tilbyder julefrokoster til enhver smag og temperament.

Hold årets økologiske julefrokost hos BÆSTPuglisi_baest.jpg

Hos BÆST serverer de økologisk julefrokost med både velkendte juleklassikere og spændende alternative versioner. Deres julemenu indeholder et udvalg af forskellige lækre økologiske retter, blandt andet deres eget BÆST charcuteri lavet på 1. salen samt udvalgt grønt fra deres egen gård “Farm of Ideas”.

I vælger selv, om I vil have et hyggeligt julemåltid, eller om det skal være den helt store BÆST Christmas Experience, inklusiv drikkevarer.

Det hele afholdes i det charmerende selskabslokale, Upstairs at BÆST, hvor I kan holde middagen i selskab med andre i lokalet eller leje det hele for jer selv med DJ og dansegulv, hvis I ønsker en fest hele natten.

Du kan også få deres økologisk middage og julefrokost som catering hvis I selv har lokationen læs mere på Puglisi X Event.

DiningSix - nem, lækker julemad ud af husetjulemenu_diningsix.jpg

Julemad som vi elsker den.

Har I allerede den perfekte lokation på hånden - kantinen, det åbne kontor eller måske er i begavede med en konferencesal? Så er det oplagt for jer at bestille julemad ud af huset.

DiningSix leverer julefrokost ud af huset, som vi kender og elsker!
I har mulighed for at bestille en julefrokost, der kræver minimal tilberedning - men skal det være ekstra nemt, leverer DiningSix også varme julemenuer, der er lige til at sætte på bordet. I skal med andre ord ikke løfte en finger!

DiningSix scorer højt på tilfredsheden og har 4,8 på Trustpilet fra over 600 anmeldelser.

Seaside Toldboden - hold årets julefrokost i hjertet af KøbenhavnStormP_seaside_toldboden_julefrokost.jpg

Med deres placering i hjertet af København og med udsigt til vandet danner Seaside Toldboden de perfekte rammer for en uforglemmelig julefrokost. Her kan du få alt fra de klassiske juleretter til retter, der er inspireret af hele verdens køkkener – alt sammen lavet af Seasides syv kokke, der alle har erfaring fra anerkendte restauranter over hele verden.

Bag baren står bartenderne klar med smagfulde cocktails, gode vine og forskellige øl-typer i hanerne. Og som prikken over i’et vil en række DJ’s sørge for at skabe gode danse-vibes, hvis I skulle få lyst til at danse.

Sæt suveræne retter fra Meyers på bordet til julefrokosten med kollegaernemeyers_julefrokost_2021.jpg

Årets julefrokost på kontoret er et højdepunkt uden lige, og hos Meyers har de gennem årtier øvet sig på at tilberede suveræne juleretter.

Glæd jer til en klassisk julefrokost med sild, laks, frikadeller og andelår, eller gå den grønne vej med nøddepaté, svampedeller og umamispækkede delikatesser.

Fælles for begge menuer er en julefrokost, der glæder alle kollegaer om bordet og gør jeres julefrokost anno 2021 til det festlige højdepunkt, I har set frem til – og savnet!

• Leveres fra den 4. nov. til 19. dec.
• Fra 295 kr. pr. person
• Levering i hele landet

Se, hvad vi ellers skriver om: Julefrokost og Jul