Inspiration til hyggelig shopping på Vesterbro
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Kit Couture, Artium, SILLEKNOTTE, Fabel Tattoo, LopGun & ROCKAHULA

Inspiration til hyggelig shopping på Vesterbro

Det, der engang var Københavns hårde kvarter, er i dag et af hovedstadens mest hippe områder. Vesterbro er dog heldigvis stadig mangfoldig med plads til både ”red light district”, hipstere og de mere skæve eksistenser.

Vesterbro har masser af specialforretninger, restauranter og små vintagebutikker, som både har lækre design til kroppen og boligen.

Vi har samlet en række spændende Instagramprofiler, som kan give inspiration til dit næste loppefund, lædervare eller tatovering på Vesterbro.

Kit Couture - Moderne strik, hækling og broderi

Artium - Dansk og Skandinavisk design

SILLEKNOTTE - Håndlavet hverdagsluksus i smukt kernelæder

Fabel Tattoo - Hyggelig og artistisk tatoverings butik på Vesterbro

LopGun - Retro, genbrug og lopper på Vesterbrogade

ROCKAHULA - Feminine kjoler i retro og vintage stil

Slow fashion på Vesterbrogade

På Vesterbrogade 165 finder du Kit Couture, som en ny butik, hvor du finder det lækreste håndarbejde. Kit Couture kombinerer slow fashion, livsstil og bæredygtighed på en ny og moderne måde.

Du kan få alle typer af modeller inden for strik, hækling og broderi - alt designet af de dygtigste danske designere! Det er uanset, om du vil strikke en smart forårsbluse, hækle en strandtaske eller brodere en pude til sofaen.

Hos Kit Couture kan du også købe de skønneste garner – alt fra cashmere og kid mohair til alpaca og merino. Du kan også deltage i en af de mange workshops, så du enten kan komme i gang - eller blive endnu dygtigere inden for en specifik teknik.

Spændende dansk og skandinavisk design

Artium er i dag en af Danmarks førende designbutikker med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Enkelte spændende nyheder fra andre europæiske lande er også at finde både i vores webshop og i vores fysiske interiør butik. Sortimentet spænder fra kendte danske og skandinaviske klassikere inden for kunsthåndværk og brugskunst til de nyeste designs og mærkevarer.

Følg os på Instagram og hold dig opdateret på alle nyhederne.

En hyldest til kernelæderets elegance

SILLEKNOTTE er en læder- og interiørbutik på Vesterbrogade 175. I butikken står Iben, som har arbejdet med kernelæder i mange år. Både design og fremstilling foregår på værkstedet, som ligger i forlængelse af butikken. Med traditionelle læderværktøjer og teknikker bliver hvert produkt fremstillet i hånden.

Kollektion består af tasker, punge, nøgleholdere og bælter og indenfor interiør finder du spejle, papirkurve, coasters, greb og kurve – alt i kernelæder af højeste kvalitet. Designet er enkelt og skandinavisk, måske lidt japansk i udtrykket med sin rustikke simplicitet og underspillede elegance.

Takket være materialet og fremstillingsmetoden er hvert enkelt produkt yderst holdbart og udvikler en smuk patina.

Tattoo-butik i afslappet atmosfære

Et stenkast fra metroen på Enghave Plads finder du Fabel Tattoo.
I lyse lokaler på 1. sal arbejder Emma, Annelie, Lucas og Jeppe, hvor de tilbyder forskellige stilarter der gør, at de har en stor variation af kunder.

De sætter stor fokus på den enkelte kundes behov og tryghed, og de ønsker at skabe de bedste rammer for deres kunder. Der er intet, der skal forhastes i Fabel Tattoo, derfor er det også kun muligt at booke en tid, så både kunde og tatovør har tid til at skabe det bedste resultat.

Hos Fabel Tattoo kan du til hver en tid få en kop kaffe, både som kunde, og til dig, der vil have en snak eller et kig i butikken.

Gør et scoop eller sælg dine genbrugsting i hyggelig reolbutik

LopGun er en hyggelig loppereolbutik i to etager og flere plan med retro og vintage, men også lopper og genbrug. 

Hos LopGun finder du design og sjove ting til dit hjem, tøj, småmøbler, glas og keramik, vinylskiver og meget, meget mere.

LopGun er en reolbutik. Det betyder at alle kan leje en reol eller stand og sælge ting, man ikke selv har plads til længere.

Butikken er indrettet, så stande til tøj og accessories findes i en dedikeret afdeling.

Vintage-perle i Istedgade

I Istedgade ligger en lille unik perle: det er butikken ROCKAHULA med retro- og vintageinspireret tøj til både damer og herrer. Stilen er 40’er, 50’er og 60’er.
Du finder smukke feminine swingkjoler, klassiske rockabilly kjoler, pencilkjoler samt stilede skjorter i både klassisk- og Hawaiistil.

Udover tøj finder du også sko, hårblomster, smykker samt andre farverige accessories.

Der er også et stort udvalg af tøj fra Dickies som de unge, både piger og drenge, har taget til sig.
Indehaverne Lene og Jeppe elsker deres lille butik og hjælper gerne med at finde det, som passer dig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Guide