Inspiration til oplevelser og overnatninger i København

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: The Audo, Nordatlantens Brygge, Københavns Museum, Guldsmeden Hotels, Danmarks designmuseum & GL STRAND.

Inspiration til oplevelser og overnatninger i København

København er noget særligt, især om sommeren. Stemningen i bro-kvartererne og indre by skal opleves, og uanset om du leger turist i din egen by eller kommer langvejs fra for at opleve vores smukke hovedstad, så er København fyldt med spændende seværdigheder, oplevelser og overnatningsmuligheder.

Vi har samlet en række spændende steder, som kan inspirere til unikke oplevelser i København.

Kunst fra internationale samtidskunstnere og unge danske talenterGlStrand.jpg

Med en unik placering midt på Gammel Strand og med udsigt til Københavns kanaler er GL STRAND en perle for alle, der interesserer sig for moderne kunst og samtidskunst.

I kunsthallen kan du opleve udstillinger med toneangivne internationale samtidskunstnere, unge danske talenter og modernismens kunstnere i nyt lys. Og du kan udvide din horisont med talks, filmvisninger og foredrag.

GL STRANDs café har én af byens hyggeligste gårdhaver, og i butikken kan du finde eksklusive danske og internationale kunstbøger, litografier og designobjekter.

Køb et årskort og få gratis adgang til kunsten i GL STRAND og en vifte af fordele og rabatter.

Otte nye udstillinger med ikoniske designklassikere og nyt banebrydende designdesignm.jpg

I hjertet af København ligger hele Danmarks designmuseum. Museet er genåbnet efter to års omfattende renovering og præsenterer otte helt nye udstillinger fyldt med design og kunst.

På Designmuseum Danmark er der oplevelser for hele familien. Gå på opdagelse i de spændende udstillinger og oplev alt fra ikoniske designklassikere til nyt, banebrydende design.

Efter museumsbesøget kan du nyde en lækker frokost i museumscaféen eller drikke kaffen i byens grønneste museumshave. Besøg også den redesignede museumsbutik, som både har klassikere og noget helt særligt. Alle under 18 år har gratis adgang til museet, som ligger få minutters gang fra Marmorkirken metro.

Guldsmeden Hotels - en bæredygtig hoteloplevelse i hjertet af KøbenhavnGuldsmeden.jpg

Guldsmeden Hotels – 5 bæredygtige hoteller med de bedste beliggenheder i København.

  • Manon les Suites: et Bali-inspireret jungle-hotel med udsigt til Københavns ikoniske søer, og med kort gåafstand til Tivoli.
  • Axel Guldsmeden: en oase midt i Vesterbros puls – tæt på Hovedbanegården og Kødbyens mange kulturelle og kulinariske oplevelser.
  • 66 Guldsmeden: Det hyggeligste hide-away hotel i hjertet af Vesterbro.
  • Babette Guldsmeden: oplev det klassiske København! Tæt på Amalienborg og den lille Havfrue.
  • Bryggen Guldsmeden: et øko-resort tæt på indre by! Udendørs opvarmet pool med direkte adgang til sauna og steam room, overdådig morgenmad og hyggelige værelser med himmelsenge.

Gå på opdagelse i tidskapslerneKBHMuseum.jpg

Er I vilde med 90’erne? Så tag på Københavns Museum: Gå på opdagelse i tidskapslerne med ting fra 90’erne, dyst mod hinanden i udstillingen eller oplev 90’erne på 30 minutter (!) på en omvisning i udstillingen.

Og kender I Københavns historie: Hvad er København for en by, og hvem er københavnerne? Vidste I fx, at Christian 4. gik i gang med at bygge en kæmpe rundkirke, og at fund fra udgravningen af Metroen har gjort København 150 år ældre, så vi er tilbage i sen vikingetid? Helt ”ny” denne sommer er vores 1400-tals skibsvrag, som du kan komme meget tæt på!

Oplev kunst og kultur fra Færøerne, Island og Grønlandbryggen.jpg

I hjertet af København - lige over Inderhavnsbroen - ved Christianshavns havnefront ligger Nordatlantens Brygge. I det mere end 250 år gamle pakhus, som emmer af historie, kan du møde kunst og kultur fra Færøerne, Island og Grønland.

Udover kunstudstillinger byder Nordatlantens Brygge på koncerter og film, litteraturarrangementer, strikkefestivaler, foredrag og meget mere.

Besøg stedets cafe og butik, drik en færøsk øl, shop lækkert design fra Island og nye grønlandske perleøreringe.

På kajen er der gratis adgang til den færøske maler Tróndur Paturssons permanente installation Kosmisk Rum. Kig ind i glaskalejdoskopet og få en intens oplevelse af Nordatlantens store natur.

Unikke oplevelser I NordhavnTheAudoDesign-uden-navn.jpg

Hos The Audo i Nordhavn kan du nemt få sommeren til at gå. Det unikke hus består nemlig af både et hotel, restaurant, konceptbutik og en gårdhave med café. Sving forbi det røde hus og nyd en kop kaffe, en let frokost eller eftermiddagsdrinks med gode venner. Eller tag på en get-away og overnat på de smukt indrettede værelser og oplev Nordhavns omgivelser. Du kan også blive inspireret til nye oplevelser, da huset ofte byde på spændende events.

Følg med via Instagram (@the_audo og @the_audo_salon), hvor The Audo løbende løfter sløret for events og andre nyheder.

Se, hvad vi ellers skriver om: København, Guide, Kultur og Rejseguide