Inspiration til shopping og oplevelser i Randers
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: by SØLVTOFTE, Cafe Kræs, Fladbro Kro, Highway 51, MAAK & StuFF2you

Inspiration til shopping og oplevelser i Randers

Med sin smukke placering ved Gudenåen og fjorden samt byens charmerende centrum er Randers absolut et besøg værd. Kronjyllands hovedstad rummer både oplevelser for store og små og tilbyder unikke oplevelser inden for shopping, kultur og restauranter.

Randers byder på et af Danmarks bedste og mest alsidige handelsmiljøer. Her finder du alt, hvad hjertet begærer. Besøg de snævre middelaldergader, hvor butikkerne ligger i hyggelige bindingsværkshuse eller besøg Memphis Mansion - som udvendigt set er identisk med Elvis Presleys legendariske hjem.

Vi har samlet en række spændende Instagram-profiler, som alle kan inspirere til shopping og spændende oplevelser i Randers.

by SØLVTOFTE - en anderledes optiker

Cafe Kræs - Uhøjtidelig, hyggelig og godt humør

Fladbro Kro - Lækker mad og overnatning i hyggelige omgivelser

Highway 51 - Ægte amerikansk diner. Vi elsker mad. Vi elsker Elvis

MAAK - En helt unik mode & livsstilbutik i Randers

StuFF2you - Interiør med sjæl og historie

Briller til din personlige stil

by SØLVTOFTE - en anderledes optiker, hvor det oser af atmosfære og tid til den enkelte. Anderledes stel du ikke finder andre steder...

Alle skal have det godt på Café Kræs

Café Kræs er en lille populær café i midten af Randers. Der er fokus på de gode råvarer, smag og visuel præsentation. Men det største fokusområde er kundeservice, og vi er altid bevidste om, at kunderne er vores grundlag for at eksistere.

Vores overbevisning er, at hvis vi skaber en god arbejdsplads for vores ansatte, så skaber vi det perfekte grundlag for super god kundeservice.

Vores vision med vores instagramprofil er, at den skal afspejle os/vores team samt vise vores mad, så man som kunde har en idé om, hvad man kan forvente, når man træder ind af døren hos Café Kræs.

Spis som H.C. Andersen

Fladbro kro bruger kun de bedste råvarer, gerne lokale, økologiske eller fra naturen. Menuerne varierer efter årstiderne og skifter ofte. De serverer i haven i sommerperioden og har haft besøg af H.C. Andersen, der bestilte smørrebrød og portvin - det kan de også servere for dig.

Man kan overnatte på Fladbro Kro, der tilbyder lejligheder i skandinavisk stik. Lejlighederne er indrettede med vandskurede vægge, et lille køkken og store dobbelte glasdøre til egen terrasse.

Oplev sydstatscharme og lækker mad

Highway 51 er en ægte amerikansk Diner med et menukort inspireret af maden i sydstaterne. Vi er en del af Memphis Mansion, det eneste stationære Elvis Museum uden for USA, og derfor er vores menuer selvfølgelig navngivet med Elvis i tankerne.

Vi sætter en ære i, at en stor del af vores mad er hjemmelavet og altid i bedste kvalitet. Den første Highway 51 Diner så dagen lys i 2011 og tæller i dag diner, selskabslokaler og mødeaktiviteter.

Udover Randers finder du også Highway 51 i Vejle og Aarhus. Oplev en atmosfære af sydstatscharme og stil.

Mærk stemningen og få uforglemmelige smagsoplevelser.

Lad os skabe din helt egen stil

Hos MAAK sætter vi stor ære i at levere en fantastisk kundeservice. Alle vores brands er med til at forme en unik butik. Her kan man definere sig stilmæssig på sin helt egen måde. Vi udvælger vores sortiment med stor omhu og sætter en ære i at levere det bedste.

Personalet elsker at skabe en hyggelig atmosfære, hvor det er rart at komme - Her bliver alle mødt med et smil.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores univers og give jer en dejlig shopping oplevelse i butikken samt online på www.maak-shop.dk

Upcyclet interiør på den fede måde

StuFF2you er en lille ny butik i Randers, hvor man kan finde unikt boligtilbehør og interiør med cool og industrielt look.

Vi forhandler produkter som er upcyclet på den fede måde, tilbehør til hjemmet og originale gamle møbler, en blanding af smukt og gammelt, råt og nyt. Vi har alt fra originale vintagefund, unika, håndlavede lamper af genbrugsmetal med fed finish, men også noget til dig, der søger et mere strømlinet og originalt look.

Mange af vores produkter har en historie at fortælle, de bringer glæde og funktionalitet og opfylder drømme.

Vi elsker det rå og det naturlige, og vi søger at sammensætte vores sortiment således, at det er muligt at blande det finurlige stilmix med det klassiske eller det gennemførte rå design, et skævt og trendy tvist i din indretning.

Hos stuFF2you kan du finde netop det, der gør dit hjem unikt og personligt.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide, Guide og Instagram