Inspiration til spændende ferier ude og hjemme
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Club La Santa, DANexplore, Autocampers.dk, Check Point Travel, NOVASOL, Panorama Travel, Profil Rejser & Skallerup Seaside Resort.

Inspiration til spændende ferier ude og hjemme

Er I kørt lidt surt i den samme form for sommerferie, og mangler I inspiration til mere eksotiske eller afslappende destinationer, så var det måske på tide at droppe campingvognen eller den traditionelle charterferie og i stedet besøge Kirgisistan, Club La Santa eller bare blive hjemme og opleve vores dejlige Danmark.

Find inspiration herunder og planlæg sommerferien i god tid, så du får allermest ud af feriedagene og forventningens glæde.

Vi har samlet en række rejsearrangører, som med garanti giver store oplevelser – hvad enten det er hygge i sommerhuset, grizzlybjørne i Canada, hvaler i Grønland eller aktive ferier i Skallerup Klit.

Rejs til eksotiske destinationer i sommerferien
panorama_dsc_8770.jpgBooker du din sommerferie hos det specialiserede rejsebureau Panorama Travel, går rejsen med al sandsynlighed til en eksotisk destination.

Mulighederne er mange og varierer fra en 21 dages ekspeditionsrejse ad Silkevejen, en eksklusiv rejse til Antarktis og til autentiske oplevelser i Kirgisistan - et land, der ser meget få turister.

I sommerferien tilbyder Panorama Travel flere unikke kulturrejser - oplev bl.a. Armenien og Georgien på en 9 dages rundrejse eller oplev tre lande i Centralasien, når turen går til Pamir Highway.

Panorama Travels oplevelsesrejser kan gennemføres i grupper med dansk rejseleder og maks. 15 deltagere eller som individuelle, skræddersyede rejser.

Verdens bedste sportsferie
clublasanta_afd_billede_2.jpgFlyv til Club La Santa og lad de fysiske og mentale batterier op med hundredvis af muligheder. Mere end 80 gratis sportsgrene og 500 aktiviteter med instruktør venter under solen på Lanzarote.

Rejs alene, med klubben eller med venner og familie - og indhent formen og nyd masser af sport. I det bedste klima - året rundt.

Club La Santa er for alle legebørn – uanset alder, interesse og niveau. Her kan du dyrke det, du har prøvet mange gange og kaste dig ud i det, du aldrig har oplevet. Ring til os allerede i dag og hør mere om verdens bedste sportsferie.

Ring på 76 500 400 eller bestil på clublasanta.dk

Ferier langt væk fra turister og wifi
DanExplore_familie_der_snorkler_hawaii.jpgHos DANexplore er antallet af stjerner på dit hotel mindre vigtigt. Det er oplevelsen, beliggenheden, det unikke for netop dit rejsemål, som vi gerne vil vise dig.

Gå fx på opdagelse i en 130 millioner gammel regnskov i Malaysia, snorkel med skildpadder på Hawaii eller bo helt derude, hvor grizzlybjørnene vender, langt fra wifi og virkelighed, i den canadiske vildmark.

I mere end 10 år har vi hjulpet par, familier og større grupper med at skræddersy deres rejser.

Baseret på den erfaring har vi håndplukket 2 rundrejser, 3 ø-hop og 4 kør-selv (sommer)ferier fyldt oplevelser og aktiviteter til dig her...

Tag på eventyr i autocamper med Autocampers.dkautocampers_afd_camper.jpgAutocampers.dk er et sted at booke årets eventyr. Her kan du nemlig leje autocampere i alle størrelser og prislejer i USA, Canada, New Zealand og Australien. Autocampers.dk lever og ånder for at stille de bedste autocamper-lejer til rådighed for dig.

Det har mange fordele:
- Butikken er åben alle døgnets timer
- Du får en eksakt pris og kan bestille, når det passer dig
- Du kan se alle aktuelle tilbud og rabatter
- Du har nem adgang til al relevant information om leje af autocampere
Priser fra kr. 6.000 for 2 ugers leje af autocamper

Sommerhuse giver frihed til at slappe af
Novasol_d15015_main_01.jpgDrømmer du om en ferie med masser af frihed? Frihed til selv at planlægge, til at spise morgenmad i pyjamas, til at dyrke nærvær med familien og til at koble helt fra. Alt dette og mere til har du mulighed for i et sommerhus i Danmark. De private rammer giver plads til lige netop den ferie, du drømmer om.

Vil du også gerne nyde en ferie i Danmark, så finder du nemt både store og små, klassiske og moderne sommerhuse. Her kan du holde en god lang sommerferie, en hyggelig vinterferie samt en ekstra miniferie, lige når du har lyst.

Eksotisk sommerferie på BaliCheckPointTravel_bali.jpgBali er vejret bedst om sommeren, så hvis du søger en eksotisk sommerferie med sol og blå himmel, er Asien måske grønneste ø oplagt.

Bali er frodig natur med ris-terrasser og vulkaner – og så naturligvis de skønneste strande. Her forkæler du alle sanser med familie, kæreste eller en god veninde. Søg enten ro med yoga, litteratur eller afslapning eller tag på cykel- eller vandretur i den smukke natur.

Rejsebureauet Check Point Travel byder på en vifte af kvalitetsrejser til Bali.
Prisniveau: 15 dage fra kr. 21.000 for to voksne og kr. 34.200 for en familie på fire

Midnatssol og store naturoplevelser i Grønland
ProfilRejser_groenland-isbjerg-midnatssol-vand-sol-sck.jpg

Midnatssolen strækker dagene ud i det uendelige, og nattetimernes bløde solskin giver fjordenes isbjerge et magisk, gyldent skær.

Du tænker måske, at sommerferie skal være noget med strand, sol og palmer. Sådan behøver det ikke være! Profil Rejser er specialister i Grønland, og netop sommeren er den bedste årstid at tage afsted.

Her er gode chancer for at opleve dyrelivet i og omkring det kolde hav, og temperaturen er kølig, men ikke iskold. Snyd ikke dig selv for at besøge Ilulissat Isfjord, som er på UNESCO's Verdensarvsliste.

Ring til Profil Rejser på 7733 5500 eller skriv til os på profil-rejser.dk.

Hold ferie med havet som nærmeste nabo
Skallerup_altfordamerneskallerup1200x700.jpgI den yderste klitrække og med havet som nærmeste nabo har naturen en virkning, som får hele familien til at slappe af og nyde roen eller være aktiv i sit helt eget tempo.

Som gæst hos Skallerup Seaside Resort får man en helt fantastisk kombination af fuld fart, afslapning og ro. Roen vil især kunne mærkes i de skønne feriehuse, hvor I kan nyde hinandens selskab og skrue helt op for familiehyggen. Til gengæld er der fuld fart på aktiviteterne i både vandlandet, legelandet og sportshallen, hvor der er aktiviteter for alle aldre.

Ring 9924 8400 eller book på skallerup.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide og Guide