Inspiration til unikke oplevelser i København
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Cofoco, CopenHot, CPH Cooking Class, Dansk Arkitektur Center & FRB.C Shopping.

Inspiration til unikke oplevelser i København

”København, du har alt, hvad der drager mit sind, jeg er din, både ude og inde”. Visen om København fra 1907 er stadig evig gyldig og beskriver smukt vores hovedstad. København er bare noget særligt.

Stemningen på broerne og i indre by skal opleves, og uanset om du leger turist i din egen by eller kommer langvejsfra for at opleve vores smukke hovedstad, så er København fyldt med seværdigheder, oplevelser og underholdning  for familien, vennerne og kollegerne.

Vi har samlet en række spændende Instagram profiler, som inspirere, udfordrer og opfordrer til unikke oplevelser i København.

Cofoco - Gå på opdagelse i Cofocos gastronomiske univers

CopenHot - Wellness med Københavns bedste udsigt

CPH Cooking Class - Teambuilding og nydelse

Dansk Arkitektur Center - Få del i kærligheden til byen og arkitekturen

FRB.C Shopping - Alt hvad shoppinghjertet begærer – i hjertet af København

Lækre restauranter samlet ét sted

Mangler du inspiration til, hvor du skal ud at spise i København, er Cofocos Instagram et godt sted at starte. Her finder du nemlig 13 unikke restauranter, der hver isæt tilbyder enten italiensk, nordisk, fransk, japansk og latinamerikansk mad i absolut særklasse.

Find bl.a. populære restauranter som Les Trois Cochons, Høst, Spuntino og Llama og lad dig friste af de farverige retter. Fælles for restauranterne er den høje kvalitet, den gode stemning og de overkommelige priser.

Leder du efter et lokalt hotspot til morgenmaden med veninderne eller en Michelin oplevelse til en særlig aften, kan du finde begge og alt imellem hos Cofoco.

Wellness med Københavns bedste udsigt

Hos CopenHot byder vi på rustik udendørs wellness med intet mindre end Københavns smukkeste udsigt!

Besøg os på Refshaleøen til
- udendørs hot tubs
- sauna med panoramavindue
- sejlende hot tubs
- hot tub tårnet
- det kolde gys i havnen
- solnedgang over København

Og alt sammen med et glas rosé i hånden.

Vi vil elske at byde jer velkommen hos CopenHot.

Teambuilding og nydelse

CPH Cooking Class arrangerer alt fra møder, private festligheder, madlavningskurser, teambuilding-aktiviteter og meget mere.

Kom med os til en madlavning- og spiseoplevelse og nyd en intim og social side af den danske madscene med kolleger eller venner i vores madstudie i i hjertet af Gammelholm, København. Ved at tilbyde mad relaterede events og madlavningskurser lærer du ikke kun om madtraditioner, men tilføjer en lokal oplevelse, mens du besøger det vidunderlige København.

Hos CPH Cooking Class arbejder vi med de bedste mennesker lige fra vores distributører, kokke og allierede, og vi har stor nostalgi til det traditionelle danske og nordiske køkken, som vi gør nutidigt og til vores eget. Så uanset om du er på udkig efter et eventspace til festen eller en god praktisk madlavningsoplevelse har vi mulighederne for at skabe.

Få del i kærligheden til byen og arkitekturen

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en kulturattraktion til dig, der er nysgerrig på, hvordan arkitektur og design danner rammerne for vores liv. For arkitektur skaber liv, former liv og gør os levende. Vi bor i spektakulære BLOX med en smuk udsigt til Københavns havn.

På DAC er der masser af oplevelser til alle. Vi inviterer indenfor til udstillinger, guidede ture ud i byen, events, familieworkshops, designshop og byens bedste udsigt fra vores tagterrasse i caféen. Og så kan du udfordre dine sanser på en 40 meter lang rutsjetur.

@danisharchitecturecenter deler vi vores kærlighed til byen, arkitektur og design.

Alt hvad shoppinghjertet begærer – i hjertet af København

Midt på dejlige Frederiksberg i hjertet af København finder du FRB.C Shopping. Her er alt, hvad dit shoppinghjerte begærer: 90 butikker med fashion, bolig, sport, skønhed og sundhed plus dagligvarer og lækre delikatesser, bager og caféer. Alt, du skal bruge i din hverdag, når du skal finde gaver, nyt til garderoben eller hjemmet – eller bare når du trænger til en pause i smukke, lyse omgivelser.

FRB.C Shopping er flere gange kåret til Danmarks bedste shoppingcenter og har fået en bæredygtighedspris for sin energisparende bygning. Miljø og grøn energi er kerneværdier for FRB.C, og du kan derfor med god, grøn samvittighed besøge Frederiksberg Centret på din næste shoppingtur. Derudover er det dejlig nemt at komme dertil, begge metrolinjer går lige til døren og det samme gør bus 18 & 74.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide, København, Instagram og Guide