iværksætter Jesper Buch

Foto: Martin Bubandt Iværsætter Jesper Buch har været fast inventar i det populære tv-program Løvens Hule, som bliver vist på DR.

Iværksætter Jesper Buch: “Jeg er amatørhypokonder“

Iværksætteren Jesper Buch åbner tredje sæson podcastserien ‘Jeg er lige død’ fra Talk Town. Han gæster Daniel Hoff i studiet til en snak om det, som vi alle kommer til at opleve, nemlig døden. Og tanken om livets afslutning skræmmer ham, alligevel har han planlagt sin egen begravelse til punkt og prikke.

Jesper Buch kalder sig selv amatørhypokonder og storforbruger af Netdoktor.dk. Men der kommer aldrig noget godt ud af at google sine symptomer, fortæller han Daniel Hoff i sæsonens første afsnit af podcastserien ‘Jeg er lige død’ fra Talk Town.

“Jeg har jo haft kræft 100 gange uden at have kræft,” griner Jesper Buch og fortæller, at han af samme årsag har anskaffet sig sin egen private livlæge.

“Jeg er meget opmærksom på min krop. Så hvis der er noget i vejen, så går jeg til lægen,” fastslår han og fortsætter:

"Jeg er bange for at dø. Men det er kun, fordi jeg er så glad for livet. Jeg synes, det er pragtfuldt."

Den 44-årige iværksætter fra Kolding forsøger dog så vidt muligt at holde kroppen frisk og i form ved daglige løbeture, sund mad og ikke mindst ved at eliminere alle ubetydelige elementer i sin hverdag.

Men sådan har det ikke altid været. Jesper Buch fortæller i podcasten, at han oplevede et af sit livs vendepunkter i den engelske undergrundsbane.

“Da jeg boede i London, arbejdede jeg helt umenneskeligt meget. På et tidspunkt sad jeg i undergrunden, og så er der en fyr, der prikker mig på skulderen og spørger mig: Er du okay? Jeg siger: Ja, ja, og så siger han: Du ser så deprimeret ud, det er helt vildt. Dér tænkte jeg, det kan godt være, jeg skal lægge mit liv lidt om.”

Og netop det arbejdstunge liv, Jesper Buch har levet, er særligt gået ud over nogle af hans private relationer. Det forhindrer ham dog ikke i at se tilbage på sit liv som utroligt privilegeret.

“Jeg synes ikke, der er ret meget, hvor jeg kan kigge tilbage og sige: Fuck, sikke et lorteliv eller lorteperiode. Jeg synes, jeg har valgt nogle rigtige retninger, og jeg skulle være et skarn, hvis jeg brokkede mig over mit liv, for jeg har satme levet det fuldt ud,” fortæller Jesper Buch.

Hans kærlighed til livet er dog også det, der gør døden så skræmmende.

“Man kan blive helt skør af at tænke på, at det en dag er slut. Altså slut-slut,” sukker han.

Derfor forsøger han også at prioritere sin tid mere målrettet med familie, nære venner og ferier til Ibiza. Han indrømmer, at han i mange år lod egoet styre ham frem for at være styret af sine indre værdier.

“Jeg brugte de første 10-15 år af min karriere på at pleje mit eftermæle. Men det gider jeg ikke mere. Jeg har sagt nej til alle interviews, efter jeg var på forsiden af Euroman. Lige det var på min bucket list,” afslutter Jesper Buch med et smil.

Lyt til ‘Jeg er lige død’ med Jesper Buch i podcastappen Talk Town. Her finder du også alle de andre afsnit i podcastserien, hvor blandt andre rapperen LOC og komikeren Melvin Kakooza gæster Daniel Hoff i studiet.

jeg-er-lige-død.jpg

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast