Janni Ree

Foto: Bo Nymann Janni Ree gæster det nyeste afsnit af Hendes Verdens podcast "Hele vejen rundt" i podcast-appen Talk Town.

Forsidefruer fik tv-folk til at bryde sammen i gråd

Når bølgerne går allerhøjst forsidefruerne imellem, kan Janni Ree godt drømme om et job bag et helt almindeligt skrivebord. Indimellem skændes de temperamentsfulde damer, så de selv og tv-folkene bag det populære tv-program bryder grædende sammen, fortæller hun i en ny podcast.

Når Janni Ree går på arbejde, er det som oftest med et tv-hold i ryggen. Gennem seks sæsoner har man kunnet følge hende og en række andre danske divaer i tv-programmet ”Forsidefruer” på TV3. Men selvom det indimellem går hedt for sig, når de seks forsidefruer er sammen, er der ikke tale om skuespil, forsikrer 49-årige Janni Ree i podcastserien ”Hele vejen rundt” fra Hendes Verden, som kan høres i podcastappen Talk Town.

LYT TIL AFSNITTET MED JANNI REE I TALK TOWN

– Der er ikke så stor forskel fra virkeligheden. Faktisk vil jeg sige, at vi er dem, vi er – allesammen, siger hun.

Derfor er konflikter og diskussioner heller ikke hverken instruerede eller opfundet til lejligheden.

– Tit og ofte sker tingene bare. Og så starter diskussionerne. Produktionen gør ikke så meget, for det sker af sig selv, siger Janni Ree og mindes sidste år, hvor forsidefruerne skulle på camping sammen.

– Vi skulle have været der i to dage, men vi var der i to timer. Det hele gik galt, alle skændtes, alle græd, og alt gik amok. Og så tog vi hjem, griner hun.

– Vi kom derned, og der var nogle problemer i forvejen. Nogle var utilfredse, og vi gik alle sammen rundt om den varme grød. Vi var der i to timer, og så slukkede vi mikrofonerne for at holde lidt fri. Gunvor og jeg kom ind i en diskussion, og tv-holdet gik med på den. Det blev voldsommere og voldsommere, fortæller Janni Ree i podcasten.

Barnevogn faldt ud over skrænt

Det bliver så ophedet, at ingen lægger mærke til, at forsidefruen Amalie Szigethys barnevogn falder ned ad en skrænt – heldigvis uden hendes lille datter, Josephine, i.

– Det hele stikker bare af, og vi render rundt på græsset og råber og skriger allesammen. Produktionen begynder at græde, fordi de ikke kan holde styr på os, og alle er sure og hidsige. Gunvor kører hjem, og jeg og de andre vil hjem. Jackie får ringet til sin kæreste, som kommer og henter os, mens produktionen siger, vi skal blive, så vi kan lave det færdigt. Men ingen af os vil blive, og de må stå og rydde op efter os. De kan jo simpelthen ikke styre os, når vi bliver så gale og hysteriske, forklarer Janni Ree.

Siden da er alle seks forsidefruer blevet både gode venner, uvenner og gode venner igen, og det kan være et hårdt miljø at gå på arbejde i, anerkender Janni Ree.

– Da bølgerne gik højst, og jeg havde ondt i maven, kunne jeg godt drømme mig hen til et skrivebord, men der er kommet styr på det, og der kan jo også være problemer, konkurrence og voksenmobning på en anden arbejdsplads. Det er ikke så rosenrødt alle andre steder, siger forsidefruen.

Om podcasten 'Hele vejen rundt'

HeleVejenRundt_final_til_artikel.jpg

Hele vejen rundt om de kendte

Der findes omveje, afveje, lige veje og genveje. Der findes kommandoveje og veje, der går lige i hjertet.

Vi spørger en række kendte mennesker om deres veje rundt i livet. 

Hvornår har livet været lige ud af landevejen, og hvornår har de for alvor mistet vejgrebet?

LYT TIL HELE VEJEN RUNDT

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Kendte og Podcast