Josefine Frida Pettersen

Foto: NRK Josefine Frida Pettersen, bedre kendt som Noora fra SKAM, taler ud.

Josefine Frida Pettersen fra SKAM

Josefine Frida Pettersen: ”Jeg hader det. Det er så grimt!”

I et interview afslører Josefine Frida Pettersen, hvad hun bryder sig mindst om ved Noora-looket. Vi kan ikke være mere uenige med hende!

Efter det kom frem, at SKAM skal sendes i både USA og Canada, er det ikke længere kun de danske og norske medier, der hiver og flår i skuespillerne fra SKAM for at få et interview. Her på redaktionen har vi forgæves prøvet af flere omgange at få Ulrikke Falck i tale, der spiller Vilde i serien.  

Nogen, der til gengæld har haft heldet med sig, er det amerikanske modemagasin W Magazine, der forleden bragte en artikel med Josefine Frida Pettersen - bedre kendt som hovedpersonen Noora i sæson to.

Berømmelsen er til at mærke

I artiklen røber Josefine Frida Pettersen, der har 800.000 følgere på Instagram, at det har været lidt besynderligt med al den opmærksomhed, der har fulgt med ovenpå hendes medvirken i SKAM.

-Det er underligt nogle gange, når folk tager billeder af mig, mens jeg sover i en flyver, eller når jeg spiser.  Men hvis det er den slags billeder, du vil have, så værsgo”, siger hun til W Magazine.  

Dette er ikke den eneste sandhed, der kom på bordet under interviewet. Josefine Frida Pettersen afslører også, at selvom der sandsynligvis er utallige unge kvinder, der har fået klippet den samme page som Noora i serien, så er hovedpersonen ikke vild med frisuren selv.

-De klippede mit hår første gang, da jeg blev castet til rollen, og der sagde jeg: 'Jeg hader det. Det er så grimt!' Og nu, når jeg får klippet mit hår, prøver jeg altid at sige: 'De vil gerne have, at Noora lader det gro', så de lader det være langt. Men det er ikke muligt at lyve, når jeg kommer til settet... Jeg vil nødigt skuffe mine fans, men det er sandheden.

Uanset om Josefine Frida Pettersen er vild med sin frisure eller ej, så synes vi her på redaktionen, at hun rocker pagehåret til perfektion.

LÆS OGSÅ: 12 fantastiske TV-serier, du bare må se!

LÆS OGSÅ: 17-årige Lasse: - Jeg følte, jeg var nødt til at gøre det godt igen

LÆS OGSÅ: 10 spørgsmål du ikke tør stille en modeblogger. Nu har vi gjort det for dig

Se, hvad vi ellers skriver om: SKAM

610x200_woordy_knap2.jpeg