Julie Berthelsen

Foto: Sara Skytte Julie Berthelsen gæster det nyeste afsnit af Hendes Verdens podcast "Hele vejen rundt" i podcast-appen Talk Town.

Julie Berthelsen er flyttet seks gange på ti år

For mange mennesker er det anstrengende og opslidende at flytte, men sangerinden Julie Berthelsen og familien har pakket flyttevognen seks gange de seneste ti år, og det er ikke slut endnu, fortæller hun i en ny podcast.

Vi kender Julie Berthelsen fra ”Popstars”, ”Julehilsen til Grønland”, plader og koncerter. Som helt ung flyttede sangeren fra Grønland til Danmark, og lige siden har hun ikke opholdt sig samme sted særligt lang tid ad gangen.

– Hos os er det jo sådan, at hjemme er der, hvor mor er, og vi bor der, hvor far spiller håndbold. Det har gjort, at vi er flyttet seks gange de sidste ti år, og det har jeg det faktisk ret godt med, fortæller Julie Berthelsen i Hendes Verden podcasten ”Hele vejen rundt”, som ligger i podcastappen Talk Town.

Privat er hun gift med den grønlandske håndboldspiller Minik Dahl Høegh og mor til Casper på otte og Sia på fire år.

– Jeg har altid sagt til Minik, at han søreme var heldig at finde en, der ikke var bundet af et arbejde, som var ét sted. Det er egentlig lidt lige meget, hvor jeg bor, for jeg kører jo de der trillioner billioner af kilometer hvert år og kan godt lide det, jeg laver, forklarer Julie Berthelsen, der turnerer landet rundt for at synge og holde foredrag.

– Det opfylder også en nysgerrig side af mig. Den flyvske nysgerrige personlighed, jeg også har. Vi prøver noget nyt hele tiden. Jeg har lært med tiden, at for mange er det super angstprovokerende, men for mig er det fedt at have prøvet at bo i den by og i den by og forskellige typer huse og på landet og i byen og lært nye steder at kende og fået nye venner og bekendtskaber, siger hun i podcasten.

På med ja-hatten

Sangeren har aldrig sagt nej til ægtemandens forslag om at flytte til en ny by, når han har skiftet klub.

– Det var et tidspunkt, hvor der var lidt snak om Tvis Holstebro og Sønderjylland og sådan noget, og der var jeg sådan lidt: ”Argh, der er godt nok langt at køre derfra til det ene og det andet”. Men det er jo egentlig ikke længere end nu, hvor jeg bor i Solrød, og når jeg har et job i Hirtshals, er der dæleme langt, siger Julie Berthelsen, som i dag er 40 år.

Hun er ikke i tvivl om, at det bedste sted, familien har boet, er Odense.

– Der nåede vi så også at bo syv-otte år og flyttede tre gange dér, for så udvidede vi familien og skulle flytte til noget større hver gang. Men det var bare perfekt rent geografisk, for jeg kunne altid køre ud og komme hjem samme dag, husker hun.

Siden Odense har familien boet i Odder syd for Aarhus, inden de sidste år landede i Solrød syd for København. I dag spiller Minik håndbold i Ajax København, men det er ikke nødvendigvis hans sidste klub.

– Efter vi har fået børn, er det blevet lidt sværere. Især nu hvor vores søn er ved at blive så stor. Han ved godt, at vi formentligt skal flytte én gang til, før far er færdig med håndbold, og vi måske så kan settle down.

LYT TIL AFSNITTET MED JULIE BERTHELSEN I TALK TOWN HER

Om podcasten 'Hele vejen rundt'

HeleVejenRundt_final_til_artikel.jpg

Hele vejen rundt om de kendte

Der findes omveje, afveje, lige veje og genveje. Der findes kommandoveje og veje, der går lige i hjertet.

Vi spørger en række kendte mennesker om deres veje rundt i livet. 

Hvornår har livet været lige ud af landevejen, og hvornår har de for alvor mistet vejgrebet?

LYT TIL HELE VEJEN RUNDT

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview, Podcast og Kendte