Kærlighedstræ i Tyskland

Foto: Getty Images Den berygtede brudgom-eg har resulteret i over 100 ægteskaber.

Kærlighedstræ i Tyskland

Træt af endeløs swipen? Måske er dette kærlighedstræ svaret på dine bønner

Kan et over 500 år gammelt, tysk træ være det nye alternativ til Tinder?

En endeløs swipen og overfladiske dating-apps kan tage kærligheds-pusten fra selv de mest rutinerede. Måske er det på tide, at du prøver noget nyt?

Mulighederne er mange, men i den lille by Eutin i Tyskland har befolkningen fundet en ny – eller skal vi sige gammel? – metode:  Med pen og papir.

Her ligger nemlig et kærlighedstræ, som du kan sende et romantisk brev til, og på den måde finde kærligheden på den mest gammeldags vis: Ved ren og skær tilfældighed.

I brevet skriver du, hvem du er, og hvad du søger hos en partner. Og hvis du er heldig, så vil en forbipasserende finde dit brev og kontakte dig.

Noget tyder på, at metoden har fungeret – for træet skulle eftersigende kunne tage æren for over 100 ægteskaber.

Bragt par sammen siden 1890

Egetræet, som er blevet kendt for sine kærlighedsegenskaber, startede sin historie i 1890, da et ungt par brugte træet til at sende hinanden romantiske breve, fordi deres familier ikke ville velsigne deres forhold.

Historien lyder, at de to, efter et års brevkorrespondance, endelig fik lov til at gifte sig. En anledning, der fik befolkningen til at navngive træet Bräutigamseiche, som direkte oversat betyder ”Brudgom-eg”.

I dag prøver mennesker fra hele verden lykken med den gamle kærligheds-eg. Træet modtager post lige fra Shijiazhuang i Kina til Brandenburg i Tyskland, og selvom en stor del søger kærligheden, er der også flere, som blot efterspørger en penneven.

Træets eneste regel er, at hvis du kommer forbi og finder et brev, du ikke selv vil svare på, skal du lægge det tilbage, så en anden kan finde det.

Hvis du vil finde kærligheden via det historiske egetræ, kan du sende et brev til:

Bräutigamseiche

Dodauer Forst

23701 Eutin, Germany

Det er måske et forsøg værd, hvis du stadig leder efter din næste forelskelse?

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed

610x200_woordy_knap2.jpeg