Kan du gætte hvilken dansk model, der har rundet 3 millioner følgere på Instagram?

Foto: Privat

Kan du gætte hvilken dansk model, der har rundet 3 millioner følgere på Instagram?

Godt gået!

Det er ikke nogen hemmelighed, at de langbenede danske modeller er i høj kurs i udlandet. Nadja Bender, Caroline Brash og Emma Oak er bare nogle af de topmodeller, der tordner frem på den internationale catwalk-scene.

LÆS OGSÅ: Josephine Skriver: "Ingen børn skal leve med AIDS i disse tider"

Men det er ikke kun på catwalken, at de danske modeller imponerer omverdenen. Også på de sociale medier følger flere og flere folk fra hele verden med i, hvad de smukke kvinder foretager sig, når de ikke går shows for branchens store modehuse. Og her har særligt én af vores topmodeller taget de sociale medier med storm.

Kvinden er den 23-årige Victoria Secret-model, Josefine Skriver, som netop har rundet intet mindre end tre millioner følgere på sin Instagram-profil. Vi spurgte hendes manager, Jesper Thomsen, hvordan han mener, det er lykkedes Josefine Skriver at få det rekordhøje antal følgere:

–Det er lykkedes hende gennem hårdt arbejde. Hun kommer jo ikke fra en kendis-familie, så det er ikke sket overnight, men steget stødt, i takt med at hendes karriere tog fart, og hendes modeljobs blev større og større, voksede hendes Instagram following. Det er klart, at en kunde som VS giver stor eksponering og dermed flere følgere, fortæller Jesper Thomsen i en mail.

Han understreger ligeledes, at Josefine Skriver har været meget bevidst om sin Instagram-strategi, hvilket også forklarer hendes popularitet:

–Hun er selvfølgelig bevidst om, hvilke billeder der giver mest aktivitet - og så sørger hun for ikke at spamme.

 

Eurowoman besøgte for nyligt Josefine Skriver i New York. Læs det store portrætinterview her

LÆS OGSÅ: Giv Eurowoman i julegave

LÆS OGSÅ: Derfor hitter danske modeller på catwalken

LÆS OGSÅ: 10 ting, som du kan shoppe med god samvittighed

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur

610x200_woordy_dmjpg.jpg