Karoline Landmand søger kærlighed

Foto: Heidi Lundsgaard Karoline Wraae fandt kærligheden i kæresten Mathias Persson.

Her er Karoline fra 'Landmand søger kærlighed' i dag: Jeg har aldrig været så glad som nu

Bejlere var der nok af i tv-programmet ”Landmand søger kærlighed”, da Karoline Wraa deltog. Men det skulle vise sig, at kærligheden var meget tættere på hende, end hun anede.

Hver morgen smører Karoline Wraae fire rugbrødsmadder med rullepølse, spegepølse og leverpostej. De er ikke til hende selv, men bliver til dagens madpakke til hendes kæreste, Mathias Persson.

Som pakken ligger der på køkkenbordet, ligner den en kærlighedserklæring iklædt stanniol. Og Karoline bekræfter med et fnis, at det er den også.

For hvor Mathias er handy med at hænge billeder og reoler op i deres nye fælles hjem, er hun god til andre ting – som for eksempel at smøre en madpakke. Og det er tydeligt, at de to unge supplerer hinanden godt og hygger sig sammen, mens den australske shepherd-hvalp, Arthur, hjælper til med at holde dem beskæftiget.

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand: "Jeg har altid ment, at det vigtigste i livet er meningsfulde reaktioner"

22-årige Karoline og Mathias på 23 år er i gang med at skabe et hjem sammen i Otterup på Nordfyn. De blev kærester sidste sommer, men havde kendt hinanden som landmandskolleger i nogen tid forinden. Til julefrokosten i 2020 kom de til at sidde ved samme bord, og Karoline syntes, han var sød. Hun var kort tid forinden blevet single og havde dog ikke specielt travlt med at finde en ny kæreste. Og så var der også en anden grund til, at hun var en smule tilbageholdende.

"Jeg havde lige meldt mig til tv-programmet "Landmand søger kærlighed", så jeg skulle ikke have en kæreste, lige inden optagelserne startede. Det ville blive noget rod – og tænk nu, hvis Mathias bare var en flirt på to uger," fortæller Karoline og tilføjer, at det rent faktisk ikke var hende selv, men en veninde, der havde meldt hende til programmet. Hun blev derfor temmelig overrasket, da hun blev ringet op af TV2. Men hun var klar på oplevelsen.

"Jeg tænkte, at man skal tage nogle chancer i sit liv, og at det kunne blive sjovt at prøve," siger hun og rejser sig et øjeblik for at lukke en utålmodig Arthur ud i haven.

Store oplevelser

Karoline fik breve fra 17 unge bejlere, hvoraf hun skulle vælge en håndfuld at gå på date med. Forud for møderne med de unge mænd fik hun farvet hår og købte tøj sammen med programmets vært, Lene Beier. Hun var også på væddeløbsbanen i Odense, hvor hun prøvede at køre i en sulky.

"Jeg har drømt om at køre i sådan én, og det var fedt," siger hun og stråler ved mindet om de anderledes oplevelser, hun fik med sig i rygsækken.

Til gengæld svingede det ikke helt for Karoline, når hun mødte sine unge bejlere. Hun syntes, at alle var rigtig søde, men der var ingen af dem, hun kunne forestille sig at blive kærester og dele tilværelsen med.

"Vi var ikke helt på samme plan. Jeg er nok temmelig moden af min alder og ved, hvad jeg vil," siger hun og uddyber, at hun efter den færdiggjorte landmandsuddannelse til sommer vil tage en uddannelse som produktionsleder. Derefter vil hun arbejde i et år på en stor gård, og endelig er det planen, at hun vil have sin egen gård med frilandsgrise, får, høns og heste.

"Jeg er selv vokset op på landet, og jeg elsker dyr, så det er helt naturligt, at jeg skal den vej."

LÆS OGSÅ: Sussi Nielsen: "Det er både smukt og skræmmende at se auraer. Jeg kan se, hvem mennesker er"

Sneg sig ud af bilen

Da optagelserne til programmet sluttede, følte Karoline sig fri til at finde kærligheden i den virkelige verden i stedet. Hun havde ikke glemt søde Mathias fra kollegagruppen, og pludselig begyndte de også at skrive private beskeder til hinanden efter fyraften. De forsøgte at holde deres forhold hemmeligt i nogen tid, da de vidste, at det ville føre til drillerier fra kollegerne. Og sådan blev det ganske rigtigt også, men det tager Karoline og Mathias med et smil.

"Jeg har sneget mig ud af Mathias' bil om morgenen, når vi ankom til arbejdet. Men på et tidspunkt var der jo nogen, der opdagede det," siger Karoline og griner.

Hun er ikke i tvivl om, hvad hun er faldet for hos Mathias.

"Han er sød, ser godt ud og er god ved mig. Faktisk har jeg aldrig været så glad som nu. Det siger min familie også, at de kan mærke."

Mathias sidder ved siden af Karoline og nikker. Han er heller ikke tvivl om, hvad han kan lide hos sin kæreste.

"Hun er en pige med et godt humør. Og så sidder hun aldrig stille. Det holder mig i gang," siger han og joker lidt med, at Karoline ikke sjældent sætter ham i gang med at hænge billeder op i deres nye hjem.

Planerne for fremtiden er store. Drømmen er at købe en gård sammen, og så har Karoline store tanker om den bryllupsfest, hun og Mathias en dag skal holde. Rammen om den skal være maskinhuset på gården, hvor de begge arbejder. Og så skal der lines op med store, renvaskede traktorer og pyntes med halmballer og kulørte lamper.

"Det ville binde det hele godt sammen, at vi skulle holde bryllup på det sted, hvor vi også mødte hinanden," siger hun – og Mathias ser ikke ud til at være uenig.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Serier og Interview

610x200_woordy_knap2.jpeg