Kate Middleton og job
Foto: All Over Press

Kate Middleton og job

Nu kan du blive personlig assistent for Kate Middleton

Det her skal der til, hvis du vil overtage jobbet som nærmeste hjælper for hertuginden af Cambridge.

Jobbet er endnu ikke slået officielt op, men vi forudser allerede nu, at der bliver rift om det.

Det britiske kongehus står nemlig over for at skulle finde en ny personlig sekretær til prins Williams kone, Kate Middleton, efter hendes nuværende assistent har meddelt, at hun stopper til sommer. Det skriver Vanity Fair.

Og jobbet lyder på mange måder som en af verdens mest glamourøse sekretærstillinger ifølge magasinet:

LÆS OGSÅ: Kate Middleton - kjolepige og prinsesse

Du skal være i tæt daglig kontakt med hertuginden af Cambridge, støtte og hjælpe hende, og du skal deltage ved hendes side i nærmest alle de arrangementer, hvor hun er med – og du får penge for det.

Stillingen er blevet ledig, fordi Rebecca Deacon, som har fungeret som Kates "tro væbner" siden 2012, forlader posten, da hun er forlovet og skal giftes senere på måneden.


Kate Middleton og Rebecca Deacon ses her side om side i oktober 2016. Foto: All Over Press

Før du siger dit nuværende job op og køber en flybillet til London, skal du dog være opmærksom på, at ansøgningsprocessen er en anelse mere kompliceret end blot en klassisk ansøgning med vedhæftet CV. Sådan lyder forudsigelserne hos Mashable.com.

Jobbet kræver højst sandsynlig nogle ekstremt gode kontakter inde bag Buckingham Palaces mure. Og du skal naturligvis være rigtig god til at varetage de opgaver, som en privatsekretær mestrer, såsom at booke mødeaftaler, svare telefoner, afvise irriterende personer – og diskret hviske til hertuginden, hvem alle i et selskab er.

Omvendt vil du blive en slags "professionel BFF" med hertuginden, som konstant hænger ud med hende og 'Will', og du vil have rig mulighed for at nive lille prins George og prinsesse Charlotte i deres små, buttede børnekinder. For slet ikke at tale om potentielt at få lov til at overtage nogle af alle Kates aflagte kjoler...


Jobbet inkluderer også, at du har lyst til at hænge ud med andre af de kongelige i det britiske kongehus. Her ses Rebecca Decon på gåtur med Kates svoger, prins Harry. Foto: All Over Press

Er det noget for dig, er her et link til det britiske kongehus' jobhjemmeside (jep, de har sådan en), og så er det ellers konstant bare om at trykke "opdatér", indtil de får lagt stillingsannoncen ud.
Vi krydser fingre for dig!

LÆS OGSÅ: Kate Middleton elsker (også) By Malene Birger

LÆS OGSÅ: Se brudekjolerne vi aldrig glemmer

LÆS OGSÅ: 5 tegn på at du skal søge nyt job

Se, hvad vi ellers skriver om: Kongelige, Karriere og Kendte