Kickstart din outdoor-session med det fedeste udstyr

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: CAMPZ, Friluftslageret, Bambustøj, Salomon & Linå.

Kickstart din outdoor-session med det fedeste udstyr

Gør dig klar til en forårssæson fyldt med fantastiske naturoplevelser. Denne liste guider dig i, hvor du finder det helt rette outdoor-udstyr.

Flere og flere danskere har fået øjnene op for outdoor-livet. Vi er blevet storforbrugere af naturen – nogle dyrker de intense vandreture, andre ynder de kortere ruter med en kaffe to go i hånden. Uanset, hvordan du bruger naturen, er det vigtigt at prioritere det rette udstyr – lige fra sko til tøj. Foråret er allerede sprunget ud, så det er en god idé at få opdateret garderoben, så du er klar til en outdoor-session sprækket med en masse uforglemmelige naturoplevelser for både store og små. I listen nedenfor kan du lade dig inspirere til, hvor du finder noget af det bedste udstyr til din natureventyr:

Linå - Naturoplevelser for hele familienLinaaStemning_naturkassen1.jpg

At gå på opdagelse i naturen giver børn nogle helt særlige oplevelser, hvor de både kan eksperimentere og lære en masse om den klode, vi befinder os på. Det er dog ikke altid lige nemt at finde på sjove ideer til udendørsaktiviteter sammen med børnene. Det problem kan heldigvis løses med en naturkasse fra Linå: Uden fast bindingsperiode får du hveranden måned leveret en kasse med både udelivsprodukter, historiefortællinger og outdoor-aktiviteter udarbejdet af en kompetent naturformidler.

Naturkassen koster 249 kr. (hveranden måned) inkl. en gratis velkomstpakke og kan bestilles her.

Salomon – Forårets fedeste outdoor-skoAmer_x_ultra_4.jpg

Outdoor-interessen er stigende, og vi søger mod nye udeaktiviteter som aldrig før. Uanset om det er vandring eller kortere gåture i skoven, er det vigtigt, at dit fodtøj er i orden. Derfor har Salomon netop lanceret den nye outdoor-sko X Ultra 4 m/u GoreTex®, som er den perfekte sko til forårets udendørsaktiviteter.

X Ultra 4 henvender sig til dig, der elsker oplevelser i det fri, og som vil være garanteret et optimalt fodtøj - uanset vejrforhold.

Skoen er en del af SALOMON WMN, som er en kampagne der henvender sig til kvinder, der kan lide at opholde sig i naturen.

Bambustøj - Bæredygtigt comfy-tøjbambustoj_wool_8-1220-14-08_8-1220-21-08_a_a4.jpg

Leder du efter nyt tøj til garderoben, kan du lade dig inspirere af tøj produceret i bæredygtige materialer. På bambustøj.dk finder du et stort udvalg af stillækkert tøj lavet i bambus.

De lækre bambusfibre er både åndbare og blødere end almindeligt bomuld. Så mangler du comfy-tøj, der både er behageligt og i høj kvalitet, vil du helt sikkert finde noget på bambustøj.dk, der matcher dine behov.

Klik dig ind på bambustøj.dk, hvor du finder en bred vifte af alt inden indenfor undertøj, sweatshirts, leggings, T-shirts mm.

Friluftslageret – Udstyr til et aktivt friluftslivfriluftslageret_alt-2-14.jpg

Der er helt sikkert mange, der planlægger at holde sommerferie i Danmark i år – ligesom i 2020. Flere og flere har da også fået øjnene op for de unikke naturoplevelser, det danske landskab byder på.

Friluftsliv og udstyr hænger uløseligt sammen, og godt grej er for mange en stor del af fornøjelsen ved de gode naturoplevelser. Den rette beklædning, det passende fodtøj og den rigtige rygsæk er blandt de vigtigste forudsætninger, og på Friluftslageret.dk finder du et bredt udvalg af kvalitetsudstyr til aktiviteter i naturen, herunder blandt andet telte, rygsække, og sovegrej.

CAMPZ - Naturista eller uban fashionistainternetstores_alt_for_damerne.jpg

CAMPZ henvender sig både til dig, der stortrives i den vilde natur og dig, der er til urbant udeliv. På campz.dk finder du nemlig blandt andet det vildeste udstyr fra Mammut til outdoor-oplevelserne og  moderigtige tights fra Kari Traa.

CAMPZ’ fokus er at imødekomme den enkeltes behov – så lad dig inspirere af deres spændende univers, hvor du helt sikkert vil finde noget, der både passer dit unikke livsstil.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gåture og Sund livsstil