Katrine Berling

Foto: Lone Mørch

Klumme: Jeg blev scoret af min Airbnb-gæst

"Jeg blev scoret af min Airbnb-gæst"

Det er meget længe siden, at jeg er blevet scoret. Men forleden blev jeg scoret – af min Airbnb-gæst.

Det var den fineste og sødeste flirt, som udviklede sig en sen aften. Og det fik mig til at tænke over, hvor sjældent det er, at jeg bliver sådan rigtigt scoret.

Normalt, når jeg møder mænd, er det ofte via Tinder eller andre steder på nettet. Vi har begge swipet ja til hinanden, chattet frem og tilbage om forventninger og præferencer for endelig at sige ja til at mødes. Og når vi så endelig mødes, ligger der allerede en usagt aftale om, at vi skal se hinanden an. Er der kemi? Har vi lyst til mere?

Men det, at blive scoret, når det kommer helt uventet, er noget andet. Og det er faktisk virkelig fedt og dejligt. Jeg ville ønske, der var meget mere af det i hverdagen.

Jeg havde en utrolig pæn og ung mand boende via Airbnb. Dem har jeg haft mange af, så jeg tænkte slet ikke i "scoringsbaner". Han havde boet hos mig i to dage, og vi havde ikke rigtig talt sammen, da han havde travlt med arbejde. Det var der ikke noget unaturligt i – mine gæster har ofte travlt og gør deres.

LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i gave

En aften kom jeg hjem fra arbejde til en helt mørk lejlighed. Jeg tænkte instinktivt, at han nok sov. Jeg listede stille ud i mit køkken for at spise lidt mad, men pludselig kom han ud i sit nattøj. Så stod vi der. Der var musestille, kun lyden af en dryppende vandhane kunne høres i baggrunden. To mennesker, fremmede for hinanden, i nattøj.

Egentlig var jeg slet ikke i tvivl om, hvad han ville. Det lå i luften, også inden han havde sagt noget som helst. Jeg kunne mærke på ham, at han ville mere end bare snak. Kald det intuition, sjette sans eller fornemmelse. Vi ved godt, når nogen er interesseret i os. Han ønskede at være tæt på mig. Det var i måden, han kiggede på mig på, hans tøven, og der var endda en smule usikkerhed, der indikerede det. Der var spænding i rummet, som var helt tydelig.

Alligevel endte vi med at have den sødeste dans imellem os. Nok fordi vi begge måske var lidt usikre på, om den anden ville. Samtidig havde jeg en stemme inde i mit hoved, der sagde:

"Katrine, du kan ikke have sex med en Airbnb-gæst!"

Hans første "move" var at give mig et knus. Han skulle rejse næste morgen, vi ville derfor ikke se hinanden mere. Knuset skulle forstås som et "Tak for logi". Vi stod i dette knus meget længe. Jeg mærkede, hvordan min krop straks åbnede sig, og jeg fik lyst til mere, det føltes rart. Han lugtede godt, han havde en varm energi omkring sig. Jeg kunne mærke hans lyst på en fin og lidt uskyldig måde. Men der var stadig noget, der holdt mig tilbage. Igen, han var jo min Airbnb-gæst!

Det fine ved situationen var, at han ikke var anmassende. Han mærkede min usikkerhed, så han gik ind mod sit værelse igen. Jeg fik hevet ham tilbage med et nyt spørgsmål, og sådan blev vi ved lidt. Den skjulte dans om skal, skal ikke.

Det er mærkeligt, som tanker kan tænde en det ene øjeblik og slukke helt i det næste. Min krop mærkede lysten, spændingen og skreg ja! Men mit hoved, min moral og min fornuft hviskede: Det kan du ikke.

"Katrine, du kan ikke have sex med en Airbnb-gæst!"

LÆS OGSÅ: Klumme: Forhold uden jalousi findes

Det er den evige kamp mod lysten, som mange sikkert kender. Vi holder os selv tilbage på grund af værdier, moral, skyld eller skam. Den evige stemme, der hele tiden fortæller os om, hvad vi bør eller ikke bør gøre, og om hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Tænk, hvis jeg bare fulgte min lyst, hvad ville der så ske? Jeg mener, han var blot min Airbnb-gæst! Hvad var det værste, der kunne ske? At han skulle give mig en dårlig anmeldelse?

Han bevægede sig tættere og tættere på mig. Til sidst stod han helt tæt på mig og hans ben ramte mit ben. Det var som om, der var en magnet i dette berøringspunkt. Mit ben blev draget til hans. Som om det var det, der ville afgøre det hele.

Fornemmelserne i min krop i dette lille, skrøbelige øjeblik var næsten lige så gode, som en orgasme. Alt sitrede og skreg på mere. Jeg holdt næsten op med at trække vejret i bar spænding.

Og så skete det! Det første kys! Vores læber, der langsomt mødte hinanden. Vores kroppe, der tændtes og pressede sig ind til hinanden.

Lysten sejrede. Jeg blev scoret. Det var så fedt!

Efterfølgende har jeg tænkt meget over episoden. Og selv om jeg er stor fan af Tinder, ville jeg stadig ønske, at der var meget mere spontan flirteri. For der er ingen tvivl om, at alt som er uventet, er forbundet med mere mystik, spænding og passion. Tænk hvis vi alle var lidt mere modige og åbne.

Min Airbnb-gæst var modig, virkelig modig. Han tog chancen. Han vidste ikke, om han ville blive afvist, om jeg ville blive sur eller smide ham ud. Han mærkede sin lyst og viste den på en meget fin og respektfuld måde.

Han scorede mig.

LÆS OGSÅ: Sexolog: Kvinder går glip af en masse, når klitoris fylder det hele

LÆS OGSÅ: ”Jeg vil ikke acceptere, at sex er noget, der forsvinder”

LÆS OGSÅ: Derfor skal du prioritere din lyst og dyrke sex med din partner

Katrine Berling

Katrine Berling er født i 1971. Hun har siden 2008 arbejdet som sexolog med fokus på kvinders nydelse, orgasmer og sexliv. Katrineberling.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sex