Knud Romer

Foto: Thomas Nielsen Knud Romer er ved at blive blind. Det fortæller han om i sin nye podcast "Velkommen i mørket", hvor han inviteret en række danskere ind i mørket.

Knud Romer møder Ditte i ny podcast: ”Når mørket falder på, kommer angsten”

Knud Romer er ved at blive blind. Derfor har han inviteret en række danskere ind i mørket, for hvordan møder vi hinanden og snakker sammen, når lyset er slukket? I dette afsnit af Talk Town podcasten ”Velkommen i mørket” har han besøg af Ditte, der altid har måtte leve med at være anderledes.

I mørket kan vi møde hinanden uden fordømmende blikke, og i mørket kan vi tale mere frit. Men det kan også være der, at de ubehagelige tanker og frygten opstår. Det sidste har denne uges gæst, Ditte, oplevet. Det fortæller hun om i Talk Town podcasten ’Velkommen i mørket’, der har Knud Romer i værtsrollen.

”Jeg er en fantastisk tallerkensnurrer, jeg kan godt lide at have travlt. I dagslys. Men når mørket falder på, og man har fået fri, så kommer alle mindreværdskomplekserne, angsten, ensomheden og tvangstankerne,” siger hun.

Ditte har haft en sværere gang på jorden end de fleste, men det var først, da hun kom i skole, at hun for alvor erkendte, at hun var anderledes. Da det gik op for hende, fik hun for første gang en depression. Noget, som hun stadig periodisk lider af. Oveni fik hun angst for et år siden, da hun blev skilt.

”Det var mit valg. Jeg havde brugt tre år på at være sammen med en, der var meget manipulerende,” fortæller hun i podcasten.

Få hele historien i det nye afsnit af podcasten 'Velkommen i mørket' med Knud Romer her på Talk Town. 

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

Talk Town logo.jpgLyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.


Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Sygdom og Kendte