Kom endnu længere ned i det fantastiske Outlander-univers
Skrevet med mit hjerteblod er netop udkommet og er den 8. bog i den succesfulde romanserie Outlander.

Kom endnu længere ned i det fantastiske Outlander-univers

Hvis du ikke kan få nok af TV-serien Outlander eller bare elsker fantasy og tidsrejsefortællinger, er der godt nyt. Den 11. november udkommer bind 8 i Diana Gabaldons Outlander-serie

Siden tv-premieren i 2014 har Outlander-serien tryllebundet millioner af seere på både Netflix, HBO og Viaplay, og den er nu på sin 5. sæson herhjemme.

Den dramatiske og romantiske tidsrejsefortælling er baseret på den amerikanske forfatter Diana Gabaldons bøger af samme navn, og hvis man vil have endnu mere Outlander eller bare elsker drama, tidsrejser og intriger, er der i den grad noget at glæde sig til.

Den 11. november udkommer det 8. bind i serien, som tager læserne endnu længere ned i den spændende fortælling. Vi får mange flere detaljer og nuancer end TV-serien, og universet og karaktererne udfoldes endnu mere i bøgerne.

Personer har mere dybde i bøgerne, og vi får meget mere af intrigerne og de historiske begivenheder, og så er Outlander-bøgerne bare fyldt med alt det, der gør livet lidt mere spændende:

Gode historier, drama, romantik, sex, vold, mænd med kilt, spiritualitet, ære, hævn, håb, kærlighed, forræderi, fortvivlelse, heste, stort vovemod, rejser med både krop og sjæl, sværd, hasardspil med både terninger.

Skrevet med mit hjerteblod er den 8. bog i den succesfulde romanserie, som udkom første gang på engelsk i 1991 og i dag udkommer i 26 lande og er solgt i over 28 mio. eksemplarer.

Den spektakulære Outlander-serie er historien om den engelske sygeplejerske Claire Randall, Jamie Fraser og den øvrige perlerække af farverige personer. Claire Randall er seriens dragende hovedperson, og da hun er på bryllupsrejse i det skotske højland i 1946 går igennem en stencirkel, forsvinder hun til…1743. Her havner hun midt i en skotsk klan og inddrages i et forrygende kærlighedsdrama tværs gennem århundreder.

Dramatiske begivenheder under den amerikanske revolution

Forside.png

I Skrevet med mit hjerteblod følger vi Claire i 1778 under den amerikanske revolution, hvor amerikanerne løsriver sig fra Storbritannien, mens hendes eget liv er præget af kaos.

Det er juni 1778, og hele verden synes anderledes. Den britiske hær trækker sig ud af Philadelphia, forfulgt af George Washington, og for første gang ser det ud til, at de amerikanske oprørere faktisk kan gå hen og vinde og oprette de forenede amerikanske stater.

Men for Claire og hendes familie er der også private revolutioner at tage hånd om.

Bogen er et forrygende og detaljerigt drama, hvor intrigerne i persongalleriet både omhandler ulykkelig kærlighed, mordtrusler og en forsvinding i fortiden. På hver en side kommer vi dybere ind i historien i både nutiden og fortiden, og siderne åbner op for langt flere lag i fortællingen.

Skrevet med mit hjerteblod er oversat til dansk af Anders Juel Michelsen og udkommer på Gyldendal 11. november. Køb den på www.saxo.com/dk.

Af bøger på dansk i Outlander-serien er tidligere udkommet Den engelske kvinde, Guldsmed i rav, Den rejsende, Trommer i det fjerne, Det brændende kors, Et pust af sne og aske samt Sangen i knoglerne.

Outlander---bøger.jpg