Kongehuset Instagram

Foto: Getty Images Særligt Frede og Mary knipsede løs og gav os masser af skønne billeder at like på Instagram.

Kongehuset på Instagram

Kongehuset på Instagram: Se årets 10 mest populære billeder

Det har været et begivenhedsrigt år for Margrethe, Mary, Frede og alle de andre i det danske kongehus. Særligt på Instagram, hvor de giver et indblik i den royale hverdag. Vi tager her et tilbageblik over de billeder og opslag, som I har liket mest i løbet af 2017.

LÆS OGSÅ: Frede og Mary hitter: Se Kongehusets 10 mest populære Instagram-billeder i 2018

10. Frederik inviterer…

I 2018 har kronprinsen sat sig for at løbe gennem fem danske byer på én dag. Og vi er allesammen inviteret til at løbe med! Det kunne vi lide – så meget, at den fine løbeinvitationsvideo kommer ind på plads 10 over populære opslag.

LÆS OGSÅ: Derfor er løb så sundt for kvinder

9. Guldbryllup

Dét ER imponerende i disse tider, når et par holder sammen i 50 år. Og det kan vi prale af, at vores regentpar har præsteret. Ikke uden grund, at der var masser af tillykke'r og kærlighed fra jer til Daizy og prinsgemalen på deres store dag.

8. Ohøj, Christian!

Mary elsker at tage billeder af sine børn, og på den kommende danske konges 12 års fødselsdag, delte de stolte forældre dette fine billede af en chillaxed Christian, der nyder en tur på Dannebrog.

7. Harry kiggede forbi

Der var fint besøg fra familien i det britiske, da prins Harry kiggede forbi i forbindelse med sit besøg i Danmark i oktober. Her fik han sig en grinetur med dronningen.

6. Mary og Frede i swimmingpool

Under en reje til Japan var kronprinseparret "en tur i poolen", da de var på kunstmuseum. Det kunne vi li'!

5. Dronningen pynter juletræ

Vi gætter på, at hun egentlig har tjenestefolk, som godt kunne tage sig af den slags. Men når kongefamiliens juletræ skal have pynt på, så er selvgjort selvfølgelig også her velgjort. Og vi synes, det er ret hyggeligt at forestille os dronningemoderen trisse rundt om træet og sætte pynten på den HELT rigtige gren. Go, Margrethe!

4. Husk madpakken!

Aw, they grow up so fast… I 2017 kunne kronprinseparret sende deres to yngste i skole for første gang. Men inden afgang stillede de sig pænt op, så vi alle kunne tage et billede af den store begivenhed.

3. Hundehvalpe-bonanza

Hunde er generelt et hit på sociale medier, men nå du så lige tilsætter en sommerdag med bedsteforældrene og en hvalp til alle, så smelter vi da fuldstændig. I vores næste liv vil vi gerne være børnebørn i kongehuset!

2. Fredes fede selfie

Selv en kronprins tager da selfier – og vi er vilde med det. En veltrænet kronprins efter en varm løbetur på Den Kinesiske Mur gik i hvert fald lige i vores Instragram-hjerter.

1. En stolt mor

Armen, skyd os da lige med nuttethed! Kronprinsessen var med rette stolt af sine to små poder, der kunne fejre deres første skoledag. Og Marys skønne foto af Vincent og Josephine siger det hele <3 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kongelige, Sociale medier, Nytår, Kultur og Lister