kongehuset instagram 2019

Foto: Getty Images Kronprinsparret og deres børn hitter blandt Kongehusets følgere på Instagram.

kongehuset instagram

Fredes kærlige familie: Se Kongehusets mest populære billeder på Instagram i 2019

Det har været et travlt år for hele den kongelige familie – hvilket har høstet masser af likes på Instagram. Se alle jeres favoritbilleder her.

”Sejt, min pige.”

Helt træt og udmattet efter at have løbet under årets Royal Run læner den unge prinsesse Josephine sig op ad sin far, som kærligt giver hende et kram.

Øjeblikket blev foreviget på foto – og herefter har Kongehuset valgt at dele det på Instagram med kronprins Frederiks kærlige ord til sin yngste datter.

Og det var populært!

Faktisk er billedet blandt de ti mest likede opslag på den fælles profil, som hele kongefamilien deler på det verdensomspændende sociale medie. 

LÆS OGSÅ: Frede og Mary hitter: Se Kongehusets 10 mest populære Instagram-billeder i 2018

Her kan følgere af profilen se med i hele Kongehusets gøren og laden, og som noget særligt også se mere private billeder og hilsner fra dem, som sendes ud på vegne af de forskellige familiemedlemmer. Og her er det uden tvivl særligt opslag fra kronprinsparret og børn, der - med kun én enkelt undtagelse - indtager top-listen over årets mest populære opslag. 

Vi tager her et tilbageblik over de billeder, som har høstet flest ”hjerter” på Kongehusets Instagram-profil i 2019:

10. Kram fra far

Under Royal Run har hele landet mulighed for at løbe med Kronprinsparret og deres børn. Mor Mary tog i år til Aalborg for at deltage, mens de fire børn blev taget imod af deres diskusprolaps-ramte far, da de kom over målstregen under løbet i København.

Her stod en stolt kronprins Frederik klar til at kramme sin yngste datter Josephine med ordene "sejt, min pige" – og det røg lige i Instagram-hjerterne, suk!

9. High five til løbe-Isabella

Hvor de fire børn sidste år fulgtes side om side med deres mor, kronprinsesse Mary, under One Mile-løbet til Royal Run, var prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine i år på ”egen hånd” under den 1.609 meter lange løbedistance, som sluttede på Amalienborg – og det klarede alle fire med stort bravur.

Samtidig røbede kronprins Frederik, at løbet kommer igen til næste år, og det var et vellidt besked!

8. Lady in red

Dronning Margrethe sniger sig ind på en 8. plads over opslag, der hittede i 2019, med et fint portrætfoto, i forbindelse med at hun i år rundede 79 somre.

At alder ikke holder queen Daisy tilbage, beviste hun i en sådan grad, at vi her på ALT.dk har hyldet hende som et oplagt stilikon på sociale medier med hendes tøjstil og perfekte poseringer i artiklen:  14 gange Margrethe har bevist, at hun er den ultimative modeblogger-dronning

7. Familiefoto på den røde løber

En billedskøn og yderst populær Kronprinsfamilie stillede op til fællesbillede på den røde løber, da Frede fyldte 51 år, og de var på vej til at fejre det med en middag på Amalienborg Slot.

6. Mary på bagsædet

Under årets Royal Run tog kronprinsesse Mary til Aalborg for at løbe hele to gange – den ene af gangene med børn fra landets Julemærkehjem.

På vej til det nordjyske blev der tid til en selfie på bagsædet af den royale automobil, mens Mary iklædt blåt løbetøj forklarede, at hun særligt glædede sig til den fællesskabsfølelse, som hun mener, at løbet bidrager med. I bidrog med masser af Insta-opbakning til det budskab!

5. Heppekor til håndbold

Mens billedet på plads nummer 7 på denne liste viste kronprinsparret og børn i en perfekt posering, er dette billede meget mere rodet. Her ankommer Mary og Frede til Boxen med tre af deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella og prins Vincent (prinsesse Josephine havde valgt at blive hjemme).

Men trods mindre kaos på den røde løber var budskabet til gengæld klart: Kongehuset var taget til Herning og glædede sig til at følge med fra tilskuerpladserne, når det danske herrelandshold i håndbold skulle spille VM-finale. Præcis som så mange af os andre.

4. Foxy sølvræv

Manden på billedet herunder fyldte 51 år i 2019, og det blev også fejret med et opslag og foto på Intagram, hvor kronprins Frederik viste, at han bestemt ældes yderst hæderligt, skulle vi hilse at sige.

Den fine sølvræv høstede da også masser af likes – og naturligvis tillykke’r.

3. En hilsen fra prins Christian

En dag står den unge herre helt forrest på billedet her til først at blive dette lands næste kronprins – og siden konge af Danmark.

Men denne sommerdag i juni var det Royal Run med de tre yngre søskende, som fyldte hos prins Christian, der fik lov til at sende en populær hilsen ud på Instagram om, hvor meget de glædede sig til at løbe.

2. En hilsen fra Frede

En dum diskusprolaps holdt den løbeglade kronprins fra selv at spurte landet rundt til de forskellige Royal Run-begivenheder i år. I stedet gik han med under One Mile-løbet i Aahus og tog tilbage og fulgte strabadserne i København også.

Men inden det hele startede, tog han hustru Mary under armen og sendte en hilsen ud på Instagram, hvor han opfordrede alle til at følge med i familiens opdateringer i løbet af dagen – og det må siges, at det budskab blev fulgt!

1. Hurra for en håndbold-sejr!

Ja, dette er et noget ”tåget” billede af den populære kronprinsfamilie i en håndboldhal i Jylland med popcorn og cola. Men ikke desto mindre er det faktisk det allermest liket opslag på hele Kongehusets Instagram-profil i 2019.

Anledningen var intet mindre end, at det danske herrelandshold i håndbold netop var blevet verdensmestre – og mon ikke der var mange hjemme i stuerne, der delte Frederik, Mary og børnenes begejstring.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kongelige, Kendte, Sociale medier, Lister, Nytår og Dronning Margrethe