Krug Afternoon Tea hos d’Angleterre
Foto: D'Angleterre

Krug Afternoon Tea hos d’Angleterre

D'angleterre lancerer landets (nok) dyreste "afternoon tea"

Der er mere end bare scones og te på menuen. Det skulle der også gerne til den pris.

Du behøver ikke tage helt til London for at nyde den engelske klassiker "Afternoon Tea". Nu har det ikoniske hotel D’Angleterre nemlig åbnet dørene for luksusversionen over dem alle lige midt på Kongens Nytorv i København. 

Og hvis du tror, du her blot får serveret en kop te og en engelsk scone, kan du hurtigt tro om igen. For i dette setup kan du – udover både kaffe og te - mæske dig i bl.a. hummer, trøfler og foie gras sammen med et glas champagne fra Krugs Grande Cuvée. 

Til gengæld skal du være hurtig til at booke, for det viser sig nemlig, at danskerne er vilde med konceptet. Alle pladser blev revet væk de første to dage, der var åbent for reservationer i februar, og nu er der udsolgt frem til midten af juni måned. 

Samarbejdspartneren er det eksklusive Champagnehus Krug, hvis mantra er, at ”det handler om at nyde livet”.

- Som Krug-ambassade er vi glade for at kunne præsentere vores gæster for denne helt særlig fortolkning af Afternoon Tea, der passer perfekt til d'Angleterres filosofi om, at ikke kun store begivenheder skal fejres - hver dag skal nydes, siger Frank Henriksen, som er Food & Beverage Director hos d'Angleterre i en pressemeddelelse.

Så hvad koster hele affæren, tænker du? 645 kr. er svaret, hvis du vælger The Gran Cuvee-menuen, som beskrevet ovenfor. Og 1195 kr., hvis du skifter champagnen ud med en roséchampagne eller en vintageårgang.

Læs mere om den luksuriøse ”Afternoon Tea” her og bedøm selv, om det er en fair pris.

 

 

Praktiske informationer

Hvad: Krug Afternoon Tea hos d'Angleterre
Hvor: d'Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K
Hvornår: Fra den 26. februar 2017
Tidspunkt: Hver søndag fra kl. 15.00 til kl. 17.00
Pris: 645 kr. inklusive et glas Krug Grande Cuvée
Bordbestilling: Via d'Angleterre