Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen
Foto: Martin Bubandt Lyt til nyeste afsnit af "Lund og Løkke" i Talk Town.

Lars Løkke var nær aldrig blevet medlem af Venstre

Lars Løkkes første møde med Venstre var en megakedelig affære, fortæller han i Talk Town podcasten ”Lund & Løkke”.

Siden 13-årsalderen har Lars Løkke været involveret i politik, men det var først i gymnasieårene, at han gjorde sig tanker om at blive medlem af et politisk parti. Det første møde med Venstres Ungdom gik dog ikke helt som forventet, da han troppede op til et amtsbestyrelsesmøde i Hillerød.

”Jeg kan bare huske, at det var megakedeligt,” fortæller Lars Løkke om mødet i podcasten ”Lund & Løkke”, der kan høres i appen Talk Town.

”Jeg oplevede det som enormt selvhøjtideligt. De snakkede om ting, de ikke havde nogen indflydelse på. Jeg kan bare huske, at jeg tog hjem med toget og tænkte: Det der gider jeg ikke at have noget med at gøre,” forklarer han.

Men så let fik han ikke lov at slippe. Formanden for Venstre i Græsted/Gilleleje havde nemlig fået nys om, at Lars Løkke Rasmussen havde udvist interesse for partiet, og det fik formanden til at gribe telefonen. Løkke kunne jo bare lave sin egen forening, lød det, og det tiltalte den ambitiøse unge mand.

”Hallo, så blev man formand og det hele med det samme og kunne selv bestemme,” siger Lars Løkke.

LYT TIL PODCASTEN LIGE HER

Om podcasten Lund og Løkke

Lund&Loekke
Foto: Martin Bubandt

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden - og lytterne - det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer.

Lyt til podcasten i Talk Town her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.


Find stærke personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Samfund og Politik