Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen
Foto: Martin Bubandt Nu kan du høre det nyeste afsnit af "Lund og Løkke" i podcast-appen Talk Town.

Løkke afslører: Du gætter aldrig, hvad Dalai Lama får til morgenmad

Der var ingen store armbevægelser, da Nobelprismodtager Dalai Lama besøgte Danmark i 2009. Faktisk var den buddhistiske leder særdeles billig i drift, fortæller Lars Løkke Rasmussen i det nye afsnit af Talk Town podcasten ”Lund & Løkke”.

Trods protester fra det kinesiske styre kom Tibets åndelige leder, Dalai Lama, på visit i Danmark i 2009. Mødet mellem Nobelprismodtageren og den daværende danske statsminister Lars Løkke fandt sted på Marienborg, og i anledningen af det fine udlandsbesøg havde oldfruen dækket fint op og disket op med et overdådigt morgenbord med rundstykker, blødkogte æg og friskbagte spandauere. Men det havde hun slet ikke behøvet.

“Så spørger jeg: Do you want a cup of tea or a cup of coffee?,” fortæller Lars Løkke Rasmussen i det nye afsnit af Talk Town podcasten “Lund & Løkke”.

“Så siger Dalai Lama: No, I just want a cup of hot boiled water.”

”Det er rigtig, rigtig, Lama-agtigt,” griner podcast-medvært Anders Lund Madsen.

”Så fik han en kop kogt vand, og så havde vi et fantastisk morgenmadsmøde, mens jeg sad og kiggede med længselsfulde blikke på spandauerne,” siger Lars Løkke og fortæller, at han undlod at gå ombord i spandauerne af ren høflighed. En kop kaffe skulle der dog til.

”Det er den billigste repræsentation, vi nogensinde har lavet,” griner Venstre-politikeren.

Lyt til det nye afsnit af podcasten ”Lund & Løkke”, hvor de to gamle studiekammerater Lars Løkke og Anders Lund Madsen denne gang taler om statsledere og idoler, der har det med at falme, når man møder dem i virkeligheden.

Om podcasten Lund og Løkke

Lund&Loekke
Foto: Martin Bubandt

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden - og lytterne - det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer.

Lyt til podcasten i Talk Town her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast og Politik