Lars Løkke Rasmussen
Foto: Martin Bubandt

Lars Løkke: Denne ene ting bekymrer mig ved at få Joe Biden i præsidentsædet

Joe Bidens fremskredne alder kan gå hen og blive en udfordring, hvis han vinder det amerikanske præsidentvalg, siger Lars Løkke i ny podcast.

Med sine 77 år tager Joe Biden titlen som alderspræsident foran sin fire år yngre modstander Donald Trump. Og netop den høje alder er Bidens største akilleshæl, mener Venstre-politiker og tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, der lufter sin bekymring i det nyeste afsnit af podcastserien ”Lund & Løkke”, hvor det amerikanske valg er på dagsordenen.

”Jeg er mest bekymret over hans alder. Det må jeg sige, for jeg mødte ham for tre år siden i København,” siger Lars Løkke, hvortil medværten Anders Lund Madsen supplerer:

”Der var han kun 75…”

”Og frisk. Men når jeg ser nogle af de der indslag nu, så tænker jeg: Der er sket meget på tre år,” siger Lars Løkke i podcasten, som kan høres i appen Talk Town.

Anders Lund Madsen mener ligefrem, at præsidentkandidaten virker smådement, så langt vil Venstre-politikeren alligevel ikke gå, men han medgiver, at alderen er begyndt at sætte sine tydelige spor. Det har han også selv måttet høre for, da han var statsminister.

”Jeg er trods alt tyve år yngre end Joe Biden – og så har vi samme renommé. Sleepy Lars, Sleepy Joe,” joker politikeren.

Undervejs i afsnittet kommer makkerparret Lund & Løkke også ind på fake news og Venstre-politikerens møde med Donald Trump.

Lyt med i podcastappen Talk Town

Om podcasten Lund og Løkke

Lund&Loekke
Foto: Martin Bubandt

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden - og lytterne - det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer.

Lyt til podcasten i Talk Town her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Samfund, Politik og Podcast