Lisbeth Østergaard: ”Flere af mine veninder ville kede sig ihjel, hvis de var i mit forhold”
Foto: Claus Boesen Tv-vært Lisbeth Østergaard glemte alt om fordomme, da hun så sin mands store brune øjne til en fest for syv år siden...

Lisbeth Østergaard: ”Flere af mine veninder ville kede sig ihjel, hvis de var i mit forhold”

Det lå ikke ligefrem i kortene, at tv-vært Lisbeth Østergaard skulle møde sin Ralf – og så alligevel. For selvom hun ikke var meget for at mødes med ham i starten, så tog det kun én fest og et par store brune øjne, før hun var solgt, fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

Lisbeth Østergaards kærlighedshistorie er et godt eksempel på, at man ikke skal lade fordomme stå i vejen for kærligheden.

For da hun første gang hørte om den mand, der skulle blive hendes ægtefælle ude i fremtiden, var der ikke ligefrem julelys i øjnene.

Det fortæller hun i denne uges Hendes Verden.

”For syv år siden var jeg på Ibiza med en veninde. Vi mødte nogle fyre, og en af dem sagde, at han havde en ven derhjemme, som jeg skulle møde. Jeg magtede det ikke helt, og da de sagde, at han hed Ralf, sagde jeg, at de kunne glemme alt om det. Han var pædagog og boede i Aalborg. Okay, så kunne de får alvor glemme det. Men da jeg kom hjem, mødte jeg Ralf til en fest, og vi har været sammen lige siden. Vi brugte det første halve år på at flyve frem og tilbage, men så flyttede han til København. I første omgang faldt jeg for hans store brune øjne, men i virkeligheden er han det, alle piger vil have: Han er en badboy udenpå og blød som en hundehvalp indeni,” siger hun blandt andet i interviewet.

Et dramafrit forhold

Her kommer det også frem, at bølgerne meget sjældent går højt derhjemme:

”Mellem mig og Ralf er der ingen kommandoer. Der findes mange, der har brug for drama i deres hverdag, og flere af mine veninder ville kede sig ihjel, hvis de var i mit forhold. Men vi har aldrig drama, og det bliver højst til: ”Nå, kommer du sent hjem i dag, det kunne du da godt have sagt. Så henter jeg ungerne.” Det er ret harmonisk”, siger tv-værten og forklarer, at parrets største opgave i livet er at ”skabe nogle gode og velfungerende mænd” ud af deres to sønner.

Også selvom den opgave ikke altid er lige let:

”De kan også være nogle frække ballademagere, men sådan er det jo, for mekanikerens bil larmer altid, og frisørens børn bliver ikke klippet. Ralf arbejder på en sikret institution for kriminelle unge, men jeg håber nu ikke, at det går så galt, haha. Heldigvis kan han et par kneb til at holde vores drenge i ørerne, og indtil videre går det godt.

Læs hele interviewet med Lisbeth Østergaard i denne uges Hendes Verden, hvor hun blandt andet fortæller om børneopdragelse, hendes tro på clairvoyance og sygdom i familien.

Om tv-vært Lisbeth Østergaard, 40 år

  • Har arbejdet som radiovært på Radio Silkeborg, Radio Colombo, Radio Voice, P3, TV2 Radio og som tv-vært på Og’ Morgen Danmark.
  • Medforfatter på Louisa Lorang-bogen ”Grøn mad til hele familien”
  • Gift med Ralf og mor til sønnerne Viggo på fem og Carlo på to.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Parforhold og Interview