Lisbeth Østergaard: Derfor stiller jeg op til nøgenfoto

Lisbeth Østergaard: Derfor stiller jeg op til nøgenfoto

Lisbeth Østergaard viser sin gravide mave på forsiden af den nye udgave af magasinet Vores Børn GRAVID.

Normalt er nøgenbilleder ikke noget, der tiltrækker den tidligere vært på Go'morgen Danmark og en række underholdningsprogrammer, men så afklædt føler hun sig heller ikke på det flotte forsidebillede:

- Nøgen og nøgen ... Hvis det skulle gøres, var det der. Jeg kunne aldrig finde på at smide tøjet i et mande- eller drengerøvsblad, hvor fokus og ideen bag helt sikkert ville være anderledes, siger Lisbeth Østergaard til Vores Børn GRAVID.

Hun har det godt i betragtning af at hun skal føde til marts, fortæller hun:

- Jeg har det fint − sådan er det at få et barn. Man kan ikke komme uden om det. Det er en periode, man som kvinde skal igennem, hvis man vil have børn. Det vigtigste er, at han er sund og rask, og så må jeg rette op på 'skaderne' bagefter. Det er også en spændende periode, hvor der sker meget. Jeg er glad for at være kvinde og få den oplevelse at mærke liv indeni. Der er noget freaky, vildt og særligt over at mærke ham sparke og følge ham fra lillebitte foster til lille menneske. Jeg føler mig heldig.

34-årige Lisbeth Østergaard annoncerede sin graviditet på Instagram sidste år. Det er hendes første barn, og den heldige far er kæresten Ralf Christensen. Parret ved, at de venter en dreng.

Se billedgalleriet med Lisbeth Østergaard på Voresbørn.dk.  Se, hvad vi ellers skriver om: Interview