Livslektier jeg har lært af tv-serier

Man bliver klog af at se TV

Livslektier jeg har lært af tv-serier

Tv-serier er meget billigere en en coach og måske endda mere lærerige.

Hvem har brug for en coach, når man kan se tv-serier, som er fulde af livsvisdom, relaterbare situationer og til tider endda deciderede åbenbaringer?

Her er nogle af de vigtigste indsigter, jeg har fået ud af min groteske afhængighed af fjernsyn og tv-serier.Det er fint nok at være forelsket (Felicity), men lad være med at stalke fyren med lækkert hår og vælg ham den søde pålidelige og trofaste type, som faktisk ville ønske, det var ham, du stalkede (Noel), frem for ham der er træt af at du stalker ham (Ben), når han hellere vil have den veninde der vejer 15 kilo mindre end dig og som spiller guitar (Julie).

LÆS OGSÅ: 25 "kloge" beslutninger, du kun tager, når du er fuldLæs, læs,læs! Ligesom Rory fra Gilmore Girls, læs gerne Sylvia Plath offentligt, gå mere op i bøger end makeup. Det er et godt look at have en bog med sig, og det føles ligeså godt som det ser ud.


LÆS OGSÅ: Havrefras inden de bliver bløde og 14 andre HverdagsglæderJeg er ikke den eneste der trøster følelserne med snacks konstant.Det er vigtigt at have et crew af folk der er lige så underlige som dig selv. Det er i øvrigt billigere end terapi.Han er ikke interesseret i dig, hvis han kommer med undskyldninger og aldrig ringer eller skriver. Det var et berømt afsnit af Sex and the city, der fik mig til at holde op med at komme med bortforklaringer på, hvorfor en fyr jeg var vild med aldrig rigtigt kunne ses. Jeg troede blindt på, at hans kat var død, og at havde 40 i feber og konstant havde en cykel, hvis dæk punkterede, jeg var vitterligt på vej ud og shoppe nye solide dæk til ham.To-go kaffe blev vigtigt for mig på grund af tv-serier. Det skulle efter sigende være tv-serier som Seindfeld, Friends og Ally McBeal, der startede hele hypen omkring at bære kaffe rundt i offentlighed. Og da jeg flyttede til København, var to-go kaffen en af de offentlige markører, der fik mig til at føle mig som en voksen kvinde på vej ud i vigtige ærinder. Tak for at give mig endnu et påskud for at fylde mig med koffein.


LÆS OGSÅ: 9 'dårlige' vaner der gør dig til et bedre menneskeDet er vigtigt at undgå dominerende, nærige og bedrevidende bedste venner.. Tak bamse og kylling.Forskelligheder er den bedste opskrift i et parforhold, tak Kaj og Andrea og Dharma and Greg.

Det er ok at være en Bad bitch, ligesom Cookie Lyon fra Empire. Det er ok.Treat yo self = Husk at forkæl dig selv med manér, ligesom Tom og Donna fra Parks and Recreation.


LÆS OGSÅ: Hvornår er det okay at slå op med en veninde?

LÆS OGSÅ: ”Kære dagbog… jeg var fuld og havde ingen modstandskraft.”

LÆS OGSÅ: Joan Didion: "At skrive den var som at sætte sig ned og græde"


Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur