Lønsikring skaber tryghed, hvis du mister jobbet
Denne artikel er sponsoreret af: AJKS Lønsikring, Ase, Krifa, Magistrenes A-Kasse & Min A-kasse.

Lønsikring skaber tryghed, hvis du mister jobbet

Over halvdelen af os har prøvet eller vil prøve at blive fyret i vores arbejdsliv. Ud over usikkerheden og bekymringerne ryster en opsigelse hele fundamentet under vores liv.

Indtægten falder måske drastisk, og for langt de fleste kræver det store forandringer og mange fravalg at skulle leve udelukkende af dagpenge.

Det kan derfor være en rigtig god idé at tegne en lønsikring, som kan sikre stabilitet og tryghed i økonomien, så tiden og energien kan bruges på at finde drømmejobbet.

Vi har samlet en række a-kasser, som tilbyder økonomisk tryghed gennem lønsikring.

Få dækket op til 90 % af lønnenAJKS.jpg

Du behøver ikke miste din indtægt, hvis du mister dit job. Med AJKS lønsikring får du et solidt tillæg til dagpengene, der dækker op til 90 % af din nuværende løn. Med større økonomisk tryghed, kan du roligt fokusere på dit videre arbejdsliv, hvis du bliver ledig.

Fordele:
• Bevar op til 90 % af din løn
• En af de billigste a-kasser og lønsikringer på markedet
• Gratis lønsikring, når du er ledig
• Kan også tegnes af freelancere og selvstændige
• Dækker indtil du fylder 64 år

Arbejder du med medier, kommunikation, sprog eller marketing? Så er AJKS a-kassen for dig. En personlig a-kasse med tårnhøj medlemstilfredshed, der kender dit fag og arbejdsmarked.

Som medlem får du selvfølgelig hjælp til ansøgning, CV og jobsøgning – men du får også sparring til dit kommende pitch, jobmatch, faglig udvikling, din videre karrierevej og meget mere.

Læs mere om priser og tilbud

Karriererådgivning og økonomisk sikkerhed samlet ét stedase_loensikring.jpg

Hos Ase får du en pakkepris, hvor du har dine dagpenge, din lønsikring og dit personlige karriereforløb samlet ét sted. Det er nemt, hurtigt og billigt, de sørger for det hele. Beregn din pris her, og bliv overrasket over den lave pris.

Med Ase Lønsikring:

• Er du sikret uanset om du er lønmodtager eller selvstændig.
• Får du et professionelt og personligt karriereforløb.
• Kan du vælge udbetaling i enten 3, 6 eller 12 mdr.
• Kan du forsikre dig helt op til 50.000 kr./md.

Læs mere på ase.dk

Slip for økonomiske bekymringerKrifa.jpg

Mere end hver anden har oplevet at blive fyret i løbet af deres arbejdsliv. Måske har du selv prøvet at stå uden job i en periode? Så ved du, at det kan blive nødvendigt at skære i budgettet for at få økonomien til at løbe rundt.

Med Krifas Lønsikring får du op til 21.000 kr. oven i dagpengene hver måned. Det giver dig ro på økonomien og mere energi til at finde nyt job. Og vores dygtige jobcoaches står klar til at hjælpe dig. Vælg mellem udbetaling i 6 eller 12 mdr. Få Lønsikring fra 55 kr./md.

Økonomisk sikkerhed, hvis du mister jobbetMag_Akasse.jpg

Hvis uheldet er ude, og du mister dit job, kan en lønsikring sikre dig mod en større økonomisk nedgang, vi dækker også midlertig ansatte. Mange tusinde MA-medlemmer har allerede har sagt "ja tak" til at lægge op til 30.000 kroner oveni dagpengene pr. måned.

Bonus: MA er den eneste a-kasse med en dækning til midlertidigt ansatte - og blandt de meget få a-kasser, hvor du kan beholde din lønsikring, indtil du fylder 65,5 år. Læs mere på ma-kasse.dk/loensikring/ – der finder du også en beregner, så du kan se, hvad lønsikringen betyder for dig, og hvad den præcis koster.

Lønsikring sikrer stabiliteten i økonomienMin_Akasse.jpg

Det er ikke sjovt at miste jobbet og samtidig miste en stor del af sin indtægt. For langt de fleste kræver det store forandringer og mange fravalg at skulle leve udelukkende af dagpenge. Ved at kombinere dagpenge fra Min A-kasse med Alkas Lønforsikring kan du opretholde stabilitet og tryghed i økonomien – hvor meget af din løn, du vil forsikre, er helt op til dig. Lønforsikringen er fradragsberettiget.

Min A-kasse er åben for alle, og dermed har du adgang til lønsikringen lige meget, hvilken branche, du arbejder inden for. Min A-kasse er landets ældste a-kasse. Kontingentet ligger i den lavere ende på 490 kr. om måneden i 2021 og medlemskab er gratis for studerende.

Se, hvad vi ellers skriver om: Samfund, Job og Karriere