backward
play
forward
0.00 / 0.00
Anders Lund Madsen og Lars Løkke Rasmussen

Foto: Martin Bubandt

Lund & Løkke er tilbage: Denne gang på øen, som måske kunne have gjort Anders til millionær

Anders Lund Madsen og Lars Løkke Rasmussen

Bornholm, Bornholm, Bornholm...

Lund & Løkke er efter en længere Coronapause kommet til Bornholm.

arrow-down

Anders Lund Madsen og Lars Løkke Rasmussen er tilbage med nye afsnit i den populære podcastserie Lund & Løkke – denne gang fra Bornholm.

Efter en længere coronapause er det populære podcast-makkerpar Anders Lund Madsen og Lars Løkke Rasmussen tilbage med en ny sæson hos Egmont Publishing podcastunivers Talk Town.

Denne gang besøger de Bornholm – øen, som måske kunne have gjort Anders til millionær.

I første episode diskuterer parret også alle de nye restriktioner i kølvandet på Covid-19 – som de begge har været i nær berøring med – og som mange har holdninger til.               

Undervejs på turen til Bornholm deler Anders Lund Madsen og Lars Løkke Rasmussen ud af anekdoter og viden fra deres bagkatalog, så vi alle bliver klogere på samfundet, livet og de to personligheder. Tonen er seriøs, når det kræves og løssluppen, når det falder naturligt.

Siden lanceringen af Lund & Løkke i januar har podcast-serien med parret, der rejser rundt i Danmark, været noget af det mest aflyttede og populære hos Talk Town.

”Lytterne har i den grad taget godt imod det unikke makkerpar og deres gode selskab. De sætter spot på det samfund, vi alle er rundet af og deler ud af pudsige anekdoter fra hverdagen og giver os indsigt i livet som toppolitiker og mennesket bag facaden," siger Mette Hovmand-Stilling, redaktør på Talk-Town.

Vi kender Lars Løkke Rasmussen som toneangivende politiker og forhenværende statsminister, og Anders Lund Madsen som garvet journalist og radiovært. På jurastudiet i 1983 mødte Lars og Anders hinanden, og et spinkelt venskab blev grundlagt. Siden har livet ført dem i meget forskellige retninger, men Egmont Publishings podcastunivers, Talk Town sender dem på en rejse rundt i Danmark for at vise hinanden - og os - det land, de begge er rundet af, og som former os alle sammen.

App'en Talk Town kan hentes i Appstore eller Google Play, og et abonnement koster 59 kroner om måneden (de første 14 dage er gratis og uden binding) - dog er Talk Town gratis for printabonnementer af Egmonts ugeblade og magasiner.

Nye afsnit hver fredag på Talk Town

Om podcasten Lund og Løkke

Lund&Loekke
Foto: Martin Bubandt

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden - og lytterne - det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer.

Lyt til podcasten i Talk Town her

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Politik og Samfund