Mangler du inspiration? 12 julegaveidéer til både ham og hende

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Subbook, Destilleriet Als, JBS, Stolbjerg Copenhagen, Boody, Mette P, PHYRIS, Nordform, Mobilcovers.dk, Goodiebox, Garmin og Ditur.

Mangler du inspiration? 12 julegaveidéer til både ham og hende

Er du på udkig efter den perfekte julegave til din veninde, søster, bror eller en anden kær i dit liv? Eller mangler du blot selv julegaveidéer til årets ønskeseddel, som både er personlige og smukke? Her er 12 personlige julegaveidéer til både hende og ham.

Vi er flere, der allerede har bundet julekranse og pyntet op, gjort vaniljekransekage-dejen klar til julebagedag med familien og hængt kalendergaverne op, så de kan pynte til december. Men har du styr på årets julegaver? Drop julestressen og kast dig over ønskelisten med det samme!

Årets mest personlige julegave: Fotobog på 10 minuttersubbook_arets_julegaveideer_d.jpg

Det hyggeligste er at mindes året, der gik. Glæd en, du holder af med en smuk, personlig fotobog – Med SubBook’s dansk-designede fotobog, kan du sætte minderne i ramme på under 10 minutter direkte fra din telefon. Få 15% på din bestilling med koden: altjul

Bestil senest 12. december og få leveret inden jul.

Hent SubBook appen i App Store eller Google Play - eller læs mere på SubBook.com

Fuldend dit look med et smukt armbåndsurditur614x450.jpg

Der er ikke en mere mindeværdig gave end et personligt ur eller smykke, som du kan beholde i mange år. Universet hos Ditur.dk er Danmarks største inden for ure og smykker - her er sortimentet bredt, men et særligt fokus er på design og kvalitet.

Så pift din personlige stil op med et smukt armbåndsur eller smykke til ham eller hende. Skal det være ekstra personligt, så kan du få indgraveret en personlig tekst på din gave. Udover en idé til din egen ønskeliste, er et ur også en oplagt gaveidé til din kæreste, far eller bror (der aldrig ønsker sig noget…!)

Unikt herrebælte uden hullernordform_alt_for_damerne.jpg

Vidste du, at det er muligt at finde herrebælter uden huller i remmen? Det er netop, hvad Nordform kan levere. Bælterne passer alle, fordi modtageren selv kan tilpasse længden, og kan både gives i gave til din far, din onkel eller en bekendt.

Det unikke ved Nordforms bælter er, at de ingen huller har. Der er i stedet syet et trinsystem ind på bagsiden af bælterne, så de er behagelige at gå med igennem hele dagen. Bæltets ydre design er meget minimalistisk og stilfuldt, så det kan bruges til både formelle og mere afslappede outfits.

Bæltet fra Nordform koster 599 kr., og skal det være ekstra lækkert, kan du kan også finde deres ’Luksus Sæt’ her, hvor du får 3 remme og 2 spænder for 999 kr.

Til personen som har alt: Verdens bedste Gin & Tonicdestilleriet_untitled_design_29.jpg

Hvad skal du give til personen, som har alt? Den perfekte gave må være Kalas Rabarber, som er en lækker gin lavet på enebær, citrus, kardemomme og kamille.

Ginens smukke koralfarve kommer af danske rabarber, som giver ginen en afbalanceret smag. I 2021 vandt Kalas Rabarber et trofæ i kategorien ’Gin & Tonic’ i verdens største spirituskonkurrence.

Det er Destilleriet Als, der står bag ginnen Kalas. På kun 3 år har de vundet 18 medaljer i verdens største spirituskonkurrencer og har etableret sig som en storfavorit hos ginelskere.

Spar 15% på din første ordre med koden: ALT15

Fra kvinder til kvinder: Lille, elegant smartwatchGarmin_nyall_classic_Lily-Mirror_122.jpg

Har du svært ved at finde det rette smartwatch, fordi du har et mindre håndled? Lily er et elegant ur fra Garmin, som er designet af kvinder, til kvinder. Dets lille, mærkbare størrelse er inspireret af klassiske smykkelignende ure designet til mindre håndled.

Lily-uret er feminint, sofistikeret og rodfæstet i mode med vigtige sundheds- og aktivitetsfunktioner. Udover selvfølgelig at kunne vise tiden og gængse smartwatchfunktioner som sms’er, kalendervisning og andre notifikationer, så kan uret også tælle skridt og måle puls. Du kan også få data om din søvn, dit stress- og energiniveau, samt vejrtrækning.

Og så kommer det med en lille urkasse og en stilfuld, mønstret urskive. 

Se mere på garmin.dk

Forkælelse: Julekalender med lækre skønhedsproduktergoodiebox_nyt_projekt_1.jpg

Kunne det ikke være dejligt, hvis du denne jul kunne se bort fra stress og jag og tage nogle velfortjente stunder for dig selv? Med årets julekalender ønsker Goodiebox at inspirere kvinder til at se bort fra presset op mod jul (og forventningerne fra venner og familie) og åbne en lille gave til sig selv hver dag. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser fra spændende brands som Ecooking, NIRÉ, Mario Badescu og ELEMIS til en samlet værdi på 3.550 kr.

Du får en særlig pris som Goodiebox Medlemmer 899 kr. – og hvis du melder dig ind, kan du spare 250 kr. Pris for ikke-medlemmer er prisen 1.149 kr.

Køb julekalenderen her.

Pyjamasskjorter: Designet til at slappe afJBS_dsc05616_a4.jpg

Slap af i en blød pyjamasskjorte og match med resten af familien, når I julehygger i weekenderne. JBS of Denmark har lanceret en ny pyjamas-kollektion (www.jbsofdenmark) i lækker og blød bambusviskose.

Den blåstribede, vævede pyjamas giver en følelse af blød luksus, så du kan koncentrere dig om at slappe af og hygge med dine nærmeste. Pyjamas-kollektion er produceret i FSC-certificeret bambus og økologisk bomuld. Priser fra 700 kr.

Giv et fashion-cover i julegaveMaulund_altfordamerne_jul.jpg

Skal du give en lille ting i julegave, som skal være personlig - men stadig er til at betale? Så giv et lækkert og elegant mobilcover med smukke mønstre eller billeder på.

Hos MOBILCOVERS.DK finder du et stort udvalg af fashion-covers i forskellige former og farver, som alle kan matches til dit outfit eller humør. Coveret beskytter ikke kun din mobil, men kan også give nyt liv til din gamle telefon - eller give den et personligt look.

Find bagsidecovers i flotte farver, flipcovers med plads til kreditkort og kontanter eller smukke clutches, så du altid kan have din telefon lige ved hånden.

Silkeblød hud med lækker cremeskinsolutins_luxesse_schmuckbild_2_groer_ausschnitt.jpg

Skal huden være silkeblød op mod december? Cremen ’LUXESSE SILK’ fra PHYRIS er fuld af silkeagtige teksturer og ingredienser af højeste kvalitet, som giver en følelse af liv.

PHYRIS lover selv, at du vil stråle som en skinnende perle med ’LUXESSE SILK’, som giver en delikat, glat og fin hud – og hvilken kvinde ønsker sig ikke det? Silkeproteinerne og perle-ekstrakten i cremen giver en intens oplevelse, og PHYRIS garanterer alle kvinder en fin hudtone med ’LUXESSE SILK’.

Læs mere og find nærmeste forhandler på www.phyris.dk

Unikke smykker og mindesmykker, forevig kærligheden til dit kæledyrsmykkedesign_billede_til_juleannonce.jpg

Kunne du tænke dig, at smykkerne på din krop sendte en tanke til naturen? Mette P er autodidakt sølvsmed, med mange kurser inden for sølv, guld og glas. De ædle metaller, glas og naturprodukter fik sneget sig ind i hendes hverdag for ca. 8 år siden, og i dag designer hun smykker særligt inspireret af naturen.

Alle smykker er håndlavede – af Mette selv – på hendes eget værksted i Danmark. En af hendes store passioner er at forevige mennesker med deres kæledyr, både mens de er levende og efter de er gået bort. Hun har lanceret to kollektioner, "Forglem mig ej" og "Kærlighedssmykket" som er mindesmykker med aske eller hår/pels, som alle fremstilles i ædle metaller.

Mette arbejder typisk i sølv, sølv der forgyldes med 14-karat guld, glas og resin.

Blødt og bæredygtigt loungetøjsowco_boodyaltfordamerne.jpg

Drømmer du dig også væk til lange weekendmorgener, hvor du kan slentre rundt i blødt tøj og nyde nuet? Så prøv det superbløde loungetøj fra Boody, som er et must have til vintergarderoben og er perfekt til de kolde dage hjemme på sofaen. Og så er det ovenikøbet bæredygtigt!

Det lækre lounge- og nattøj fra Boody er produceret af økologisk-dyrket bambus, så når du giver en gave fra Boody, giver du både en gave til en du elsker – og til vores planet. Den perfekte gave til din mor, kæreste, veninde eller måske dig selv, som du vil elske at få fingrene i – eller rettere, kroppen i.

Bæredygtige læderprodukter, der holder i flere generationerStolbjerg_a0688-2.jpg

Kvalitet holder længere! Hos Stolbjerg Copenhagen finder du accessoires, der forener enkelthed og funktionalitet i et æstetisk udtryk i høj kvalitet. Bæredygtighed er en vigtig hjørnesten i virksomheden, og derfor er produkterne skabt til at holde i flere generationer.

Er du på udkig efter en personlig julegave til en du har kær, kan du hos Stolbjerg Copenhagen eksempelvis designe din egen nøglering, og vælge alt fra farve, tryk og tekst.

Mangler du inspiration, kan du både finde tasker, computer sleeves, kortholdere, kuffertmærker, bælter og meget mere i Stolbjerg Copenhagens univers. De fleste produkter kan du customize med personlig tekst eller initialer – så bliver det ikke mere personligt!

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Julegaver, Gaver til hende og Shopping