Melvin Kakooza
SPONSORERET indhold

Melvin Kakooza trækker sig fra X Factor: Han har fået en hjernetumor

29-årige Melvin Kakooza skal ikke være vært på X Factor, efter han er blevet ramt af en hjerneturmor.

Af: Cille Lewinsky Foto: Bo Nymann/Her & Nu
22. feb. 2021 | Livsstil | ALT.dk

Opdateret: Det bliver tidligere X Factor-vært Lise Rønne, der tager over for Melvin Kakooza til X Factors kommende liveshows, skriver TV 2.

Melvin Kakooza skal ikke være vært på X Factor, når liveshows starter på fredag.

Han er blevet ramt af en hjernetumor og har derfor brug for fred og ro, skriver Ekstra Bladet på baggrund af en pressemeddelelse:

”Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt. Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk. Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid,” lyder det fra Melvin Kakoozas manager, Jakob Riis.

Melvin Kakooza, der skulle have overtaget værtstjansen for Sofie Linde, der er på barsel, er normalt kendt for sit høje humør og har også tidligere udtalt, at han glædede sig  til at være vært for det populære tv-program:

”Jeg glæder mig til at blive en del af hele det her format, som jeg har set med på, siden det begyndte i 2008. I 'X Factor' er det deltagerne, der er omdrejningspunktet, og min vigtigste opgave er at være en god tovholder på det hele og sørge for god stemning i studiet, så deltagerne føler sig trygge. Jeg glæder mig til at stå på scenen og byde velkommen til de store talenter - og føre familien Danmark igennem et godt program. Sofie har sagt, at jeg bare skal være mig selv og sørge for at gøre det til mit og nyde øjeblikket – så det har jeg tænkt mig,” sagde Melvin Kakooza til TV2.

Underholdningsredaktøren på TV2 Dorte Borregaard fortæller, at hun er trist over situationen og ønsker ham god bedring:

”Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på 'X Factor'. Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært. Vi præsenterer en afløser hurtigst muligt,” skriver Ekstra Bladet.

Der er på nuværende tidspunkt ikke fundet en afløser til fredagens liveshow.

Anbefalet til dig