Kys på stranden: Er Miley Cyrus allerede videre fra bruddet med Liam Hemsworth?
Foto: Getty Images Liam Hemsworth og Miley Cyrus mødte hinanden på settet til filmen "The Last Song" i 2009. Her ses de sammen 10 år senere.

Kys på stranden: Er Miley Cyrus allerede videre fra bruddet med Liam Hemsworth?

Efter knap otte måneders ægteskab går Miley Cyrus og Liam Hemsworth fra hinanden.

”Jeg elsker DIG. Betingelsesløst. I vores tid sammen har du virkelig vist, hvad det vil sige at elske gennem alle omstændigheder”

Sådan lød én sætning af mange, da Miley Cyrus hældte sit hjerte ud i en stor kærlighedserklæring til ægtefællen Liam Hemsworth på Instagram i januar måned.

Det var omkring en måned efter parrets bryllup i december, hvor Miley Cyrus også delte private billeder fra den intime ceremoni på sin Instagram-profil.  

Men nu skulle det være forbi mellem den 26-årige amerikanske sangerinde og den29-årige australske skuespiller, der mødte hinanden helt tilbage i 2009 på settet til filmen ”The Last Song”.

”Liam og Miley har besluttet at lade sig separere”, fortæller én af Miley Cyrus’ repræsentanter til People Magazine og fortsætter:

”De ændrer sig meget som partnere og individer, og de har besluttet, at dette er det bedste for dem, mens de fokuserer på sig selv og deres karrierer. De fortsætter med at være dedikerede forældre til alle deres fælles dyr, mens de elskværdigt bruger tid væk fra hinanden.”

Kys på stranden

Og det ser ud til, at Miley Cyrus ikke spilder tiden. Hun er nemlig taget på bådferie til Italien med Kaitlynn Carter, hvor de to for nyligt er blevet set kysse med hinanden.

Miley Cyrus har tidligere udtalt, at hun er panseksuel, og at hun altså dermed bliver forelsket i personer uanset deres køn. Men om der er ægte romantik i luften mellem de to, melder historien intet om.

Uanset hvad ser det dog ud til, at frk. Cyrus hygger sig gevaldigt i det italienske med sin nye veninde.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte