Ditte Ingemanns 7 skønhedstips
Foto: Anne Kring

Ditte Ingemanns 7 skønhedstips

"Min næste investering bliver..."

Madblogger, kogebogsforfatter og ­madfotograf Ditte Ingemann har haft børneeksem hele sit liv. Derfor nøjes hun ikke kun med at spise sundt og hudvenligt, men går også efter milde og ­skånsomme skønhedsprodukter.

Af Jo Brand

1. Havtorn i badet
Jeg må ærligt indrømme, at jeg er rigtig dårlig til at få smurt min krop ind. Mit fokus er på mit ansigt, hvor min hud er ekstra sensitiv. I badet ­bruger jeg dog en rigtig lækker ­bodywash fra Weleda med en dejlig duft af havtorn.

2. Vaskeklud og vandspray
Da jeg har tør og sart hud, prøver jeg at give min hud så meget fugt som muligt. Det vigtigste, jeg bruger i ansigtet, er en vaskeklud, som jeg vasker mig med morgen og aften. Derudover fugter jeg min hud med en vandspray fra Avène. Da jeg har tør og sart hud, ­prøver jeg at give min hud så meget fugt som muligt, så efter vandsprayen bruger jeg en ansigtsserum fra Origins, som er let og giver min hud masser af fugt.

3. Fantastisk ­foundation
Jeg bruger næsten makeup hver dag. Ikke voldsomt meget, men jeg har det bedst, hvis jeg har foundation og blush på, så ser jeg bare friskere ud. Jeg bruger en fan­tastisk foundation fra Chanel, som jeg påfører med en pensel – det giver et meget flottere look, end hvis jeg bruger fingrene.

4. Sød duft
Jeg bruger ikke ­parfume til ­hverdag, men hvis jeg skal i byen, elsker jeg at bruge en ­smule duft. Sidste jul fik jeg Pink Molécule fra Zarkoperfume af min mand, og den har jeg ­stadig. Jeg er helt vild med den søde og lidt ­tunge duft.

5. Kokos til ­hverdag
Til hverdag ­bruger jeg en roll-on-deo fra dr. Organic. Og da jeg har en stor ­kærlighed for kokos, er den naturligvis med en svag kokosduft.

6. Mild shampoo
Jeg skifter ofte ­hårsham­poo i håb om at ­finde en shampoo, som kan give mig tykt hår. Det har jeg ­desværre ikke ­fundet ­endnu, men jeg ­bruger en ­rigtig god shampoo fra Purely Professional, som er mild og sulfatfri. Derudover kan jeg ikke få håret til at ­sidde ­ordentligt uden min ­føntørrer og glatte-jern, som jeg bruger dagligt.

7. Ansigtsbe­­­­­­­­h­a­­­nd­­­­ling igen
Min næste investering bliver helt sikkert en ansigtsbehandling. Jeg har netop fået min første professionelle af slagsen, og det var jeg ret vild med.
LÆS OGSÅ: 7 grunde til at du vil elske kokosolie

LÆS OGSÅ: "Jeg bliver tit spurgt hvilken mascara jeg bruger"

LÆS OGSÅ: "Her er parfumen jeg får komplimenter for"

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Ditte Ingemann, Makeup og Hudpleje