Foto: Susanne Kinnerup Susanne Kinnerup

Mød Eurowomans nye blogger

Eurowomans nye blogger hedder Susanne Kinnerup. Her kan du lære hende lidt bedre at kende.

Jeg er blevet blogger, fordi...
jeg elsker at sidde og nørkle med tekst, fotografi og små kreative projekter. Jeg er æstetiker med stor Æ og har et stort behov for at få stillet mit daglige æstetiske fix – og her er det at være blogger jo nærmest perfekt!

LÆS OGSÅ: 7 ting, der er fede at huske, hvis i går fra hinanden

Da jeg var barn, ville jeg gerne være...
skuespiller, frisør, konservator, designer, musiker, sanger, animator....listen var lang!

Hvis jeg vandt en million, ville jeg...
tage ud at rejse med min familie og købe en ny smuk cykel. Og måske en andel på Nørrebro. Så er de penge vist også ved at være brugt.

Jeg bor i Odense, fordi...
jeg i september startede på cand.mag. i journalistik på Syddansk Universitet. Jeg glæder mig til at opleve endnu mere af byen!I mit klædeskab hænger der...
alt fra skjorter købt for en slik i den lokale genbrug til en kjole fra Kenzo. Der er som sådan ikke en rød tråd i mit klædeskab, men det er netop grunden til, at jeg elsker det.

Noget, de færreste ved om mig, er...
at hvis jeg på stedet skulle vælge en mand at gifte mig med, skulle det være Jimmy Fallon fra The Tonight Show. Don't ask why. Jeg har bare virkelig et soft spot for den mand!

Et ord/en vending, jeg bruger alt for meget, er...
"jævn træls" når noget bare ikke lige går efter bogen og "ik' å'?", når jeg skal være sikker på, at folk er med på, hvor jeg vil hen. Generelt er jyske vendinger noget, jeg ikke lige sådan kommer til at lægge fra mig. Yderst anvendelige!'

Mit næste køb er...
det kedelige svar: tandpasta. Det lidt mere spændende svar: jeg skal snart til Paris og besøge min veninde, og der har jeg en lille drøm om at købe en pæn taske ved navn Chloé eller Marni. Vi må se, om det går i opfyldelse.

Du kan læse meget mere om Susanne Kinnerup på hendes nye blog her

LÆS OGSÅ: "I dag er jeg ikke længere studerende, jeg er jobsøgende i London" 

LÆS OGSÅ: "Jeg har haft problemer med maven hele mit liv" 

LÆS OGSÅ: 5 tegn på, at du er blevet voksen 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur