Modeverdenens hotteste par: ”Det var ikke kærlighed ved første blik, men det var begær ved første blik”
Foto: Rasmus Weng Karlsen

Modeverdenens hotteste par: ”Det var ikke kærlighed ved første blik, men det var begær ved første blik”

Veronika Heilbrünner ogJustin O'Shea er modeverdenens allerhotteste par lige nu. Her fortæller de om deres forhold og det første møde.

Veronika Heilbrunner, 34 år, er grundlægger af det nye site Hey-woman.com, der har fokus på mode, skønhed og kultur, og tidligere stilredaktør på tysk Harpers Bazaar og moderedaktør på Mytheresa.com. Veronika er født og opvokset på landet nær München, hvor hun har boet, indtil hun flyttede med Justin til Berlin for et år siden.

Justin O'Shea, 36 år, er chefindkøber hos luksuswebshoppen Mytheresa.com og rejser 10 måneder om året for at købe ind til butikken. Justin er født og vokset op i en lille by i Australien. Da han var 17 år, flyttede han hjemmefra og boede forskellige steder i Australien. I 2002 rykkede han til Europa og har siden boet i Amsterdam, London, Kuwait, München og nu i Berlin.

LÆS OGSÅ: Zanka: "Næsten med det samme vidste jeg, at det var kærlighed"

V: "Vi elsker vores job, og når du er glad på arbejdet, er du det også, når du kommer hjem og skal være sammen med dem, du elsker."

J: "Jeg bliver aldrig træt af at rejse. Der er intet trist ved at rejse. Det er hele tiden nyt, det, jeg ser og oplever."

V: "Justin og jeg er altid i kontakt med hinanden, selv om vi ikke er fysisk sammen. Vi taler i telefon med hinanden to gange om dagen og forsøger at se hinanden en gang om ugen. Justin har lige været væk i tre uger. Når han er væk i to uger, begynder jeg at savne ham."

J: "Når jeg er hjemme, taler vi nonstop. Om arbejde, rejser, inspiration, op- og nedture. At komme hjem og være tæt på Veronika får mig til at slappe af. Jeg sover altid bedre, når jeg er herhjemme."
V: "Det bedste ved at være sammen er at lave så kedelige ting som muligt. Så spiser vi mexi-kylling med avocado. Ser en film. Går tidligt i seng. Tager os god tid over morgenmaden. Det er beroligende. Og det særlige ved at hænge ud herhjemme frem for at styrte rundt eller gå ud at spise er, at det kun er noget, vi kan lave sammen, når vi er her. Butikker, restauranter og barer har de i hele verden. Men der er kun ét hjem."

J: "Jeg elsker, at Veronika vasker mit tøj, og at hun griner mere og mere af mine vittigheder."V: "Vi flyttede til Berlin, fordi Justin ikke ville bo i München længere. Det var vigtigt for ham, at der skete noget nyt, men jeg havde slet ikke lyst til at flytte. Jeg har altid været vant til at bo tæt på min familie, der stadig bor i München. Men jeg kunne aldrig have startet min virksomhed der. I Berlin er huslejen lavere, og der er mere ungt iværksætteri. Jeg er glad for, at vi er flyttet."

J: "Første gang, vi mødte hinanden, var i Acnes showroom i København i august 2010. I showroomet sagde Martin Gjesing (Acnes daværende danske direktør, red.) til mig: "Dude, der er en tysk chick inde ved siden af, hun er også fra München. Måske kender du hende?" Jeg kiggede ind i det andet rum, og der stod en blond pige og så virkelig godt ud. Jeg var totalt tømmermændsfjollet, så jeg gik hen og spurgte, om hun ville med på bodega og have en øl. Det ville hun gerne. Så sad vi i baren indtil klokken 20, hvor jeg var nødt til at forlade hende, fordi jeg havde en middagsaftale. Men vi mødtes igen bagefter og raflede, indtil solen stod op. Hun havde dog en kæreste ..."

LÆS OGSÅ: Medina: "Jeg har aldrig haft en kæreste før, der gav mig overskud, aldrig" 

V: "Min daværende kæreste og jeg slog først op et godt stykke tid efter, jeg mødte Justin første gang. Efter vores første møde så vi ikke hinanden ret meget. Sådan cirka en gang hvert halve år. Men så begyndte vi begge at arbejde for Mytheresa. I mellemtiden havde jeg slået op med min kæreste, og i efteråret 2012 startede vi med at date."

J: "Det var ikke kærlighed ved første blik, men det var begær ved første blik. Det var så nemt at hænge ud med Veronika, og jeg havde ingen forventninger til, hvad det skulle blive til. Hun havde jo en kæreste. Jeg ville ikke sidde og bruge tiden på at tænke: "Pis, hun har en kæreste." Det kunne jeg jo ikke ændre på. Da vi begyndte at date et par år efter vores første møde, havde vi slet ikke behov for at komme ind på livet af hinanden igen. Det var, som om vi altid havde kendt hinanden."

V: "Jeg var tiltrukket af Justin lige fra første gang, jeg så ham. Jeg kunne virkelig godt lide den måde, han kiggede på mig på."

J: "Det bedste ved forholdet i starten var, når jeg havde været ude at rejse, og jeg tog tilbage til München og hjem til Veronika. Vi gik ikke uden for døren i flere dage. Jeg vidste, at vores forhold var noget særligt, da jeg efter at have besøgt Stella McCartney- og Alexander McQueen-showroomet i Milano brændte efter at tage hjem til München. Tidligere har jeg altid tænkt: "Fuck, jeg vil bare videre, videre, videre." Nu tænkte jeg: "Shit, jeg vil bare hjem til Veronika.""V: "Justin havde selv en lejlighed i München, men der var ingen møbler i den, for han var der aldrig. Så han sagde sin lejlighed op og flyttede sine tre tasker hjem til mig i november 2012."

J: "For mit vedkommende blev det først et rigtigt forhold i december 2012, da jeg tog Veronika med hjem til Australien for at fejre jul. Jeg købte en flybillet til hende i sidste øjeblik. Det var ret vildt for mig. Jeg har ikke haft nogen rigtig kæreste før Veronika, så jeg har heller aldrig taget en pige med hjem til mine forældre før. Tidligere har jeg altid været bange for at være i et forhold, fordi der er så meget rod. Men det er der intet af med Veronika og mig."

LÆS OGSÅ: "Der er ingen tvivl om, at det er nemmere at være i et forhold med en mand"

V: "Jeg elsker, at Justin altid vil tale med mig og hjælpe mig med alt. Jeg føler mig tryg, som da jeg var lille og blev beskyttet af mine forældre. Det er sjældent, at du kan have helt samme følelse, når du er voksen. Men det kan jeg med Justin."

J: "Det kan være svært for andre par at skulle være så meget adskilt, som vi er, men når jeg kommer hjem fra en rejse, er vi altid sammen på en forfriskende måde, som om der er sket noget nyt og godt."

V: "Men jeg hader, når Justin skal pakke til en rejse. Han starter klokken et om natten eller fem om morgenen. Han har for mange slips, han elsker. Han burde have et slipseskema."

J: "Jeg rejste hjemmefra som ung og har været vant til at klare mig selv. Derfor bliver jeg stadig overrasket over, at Veronika passer på mig og sætter sine egne følelser til side for min skyld. Men samtidig er det også det, der kan være svært for mig. Jeg vil ikke have, at folk spilder deres tid på mig. Jeg vil ikke føle, jeg er til besvær."

V: "Jeg er ikke usikker på kærligheden. Men jeg kan godt blive usikker på fremtiden. Hvordan vil det blive, når vi er gamle i rullestol? Vil Justin så stadig rejse lige så meget, men bare i helikopter?"

J: "Hvis du er i et forhold, skal du give dig hen til det. Du skal mene det, eller også skal du gå. All in or all out. Der er ingen grund til at trække tingene i langdrag. Du kan risikere, at den rigtige for dig er ude på den anden side af forholdet. Og tænk, hvis du gik glip af det."

V: "Jeg elsker, at mine forældre og resten af familien holder så meget af Justin. Særligt min far, og de kan ikke engang tale sammen."

J: "Der er intet ved Veronika, der irriterer mig. Jeg kunne aldrig finde på at være sammen med en, der irriterer mig. Livet er kort ..."


LÆS OGSÅ: Efter 40 dates: "Jeg er blevet mere hård følelsesmæssigt" 

LÆS OGSÅ: "Vi tror, at det er muligt at være lykkelig i døgndrift" 

LÆS OGSÅ: "Da jeg sprang ud som 19-årig, mistede jeg kontakten til mine forældre i 7 år”

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Kærlighed