Mød Katrine Engberg og bliv klogere på hendes nyeste krimi

Kom helt tæt på krimiforfatter Katrine Engberg og hendes nye krimi ”Isola”. Her vil ALT for damernes bogredaktør Marie-Louise Truelsen interviewe Engberg om bogen og den følelse af ensomhed, der har været hele drivkraften bag.

Har du endnu ikke læst bogen, og kniber det med at få den læst inden året er omme? Så kan du lige nu helt gratis lytte til Katrine Engbergs krimi og mange andre lyd- og e-bøger i 45 dage hos Chapter ved at bruge den eksklusive rabatkode LYT45, hvis du tilmelder dig hos Chapter med enten et Flex-, One-, Two- eller Family-medlemskab. Læs mere her.

Om Katrine Engberg og Isola

  • 45-årig krimiforfatter, som er aktuel med bogen ”Isola”, der er nr. 5 i en krimiserie, der er solgt i 300.000 eksemplarer herhjemme og til udgivelse i 28 lande.
  • Tidligere showdanser, koreograf og teaterinstruktør.
  • Gift med Timm Vladimir. Sammen har de sønnen Cassius på 11 år

 

Kilde: ALT for damerne

Om Lytteklubben:

Lytteklubben er en online bogklub, der er sponsoreret af lydbogsuniverset Chapter. Her kan du møde forfattere og blive klogere på nogle af tidens bedste bøger – fx gennem Facebook Live-samtaler, hvor du får mulighed for at interagere direkte med forfatteren til din favoritbog.

Chapter er en ny lyd- og e-bogstjeneste, der ønsker at inspirere og guide sine brugere og bidrage til livsvarig læselyst hos både børn og unge. Ambitionen er at give medlemmerne læse- og lytteoplevelser, der både beriger i form af viden og personlig horisont.

Med andre ord: Lytteklubben er for dig, der har savnet en online bogklub på dine præmisser!

Hold øje her på siden, så du kan se hvilken bog, vi lytter til næste gang – og lyt med, så vi i fællesskab kan diskutere bogen og måske endda blive klogere på os selv og hinanden hen ad vejen.

Vi lyttes ved!

Se, hvad vi ellers skriver om: Lytteklubben og Bøger