gallery

Mors dag 12. maj: Se 6 gode gaver, du kan købe på nettet

Et lækkert abonnement
Hvem ville ikke blive glad for et ALT for damerne-abonnement? For kun 455 kr. kan du købe et abonnement til 13 numre af bladet, så er mors sommerlæsning i hus og hver onsdag, når bladet ligger i postkassen, vil hun tænke på sin søde datter. Smart!

Køb abonnementer til alle vores ugeblade og magasiner på Aboservice.dk

Lækker hudpleje
Her på redaktionen er vi glade for produkterne fra John Masters, og lige nu er der tilbud på gavepakken "Sweet Roses" på den danske webshop Ezzence.dk, som indeholder Rose Foaming Face Wash, Rose & Aloe Hydrating Toning Mist og Rose & Apricot Antioxidant Day Creme.
Det vil mor kunne lide!

Hjææææææælp! Det er Mors dag på søndag den 12. maj, og du har overhovedet ikke tænkt på en gave, og har slet ikke tid til det heller...
Du kan roligt tørre svedet af panden, for vi har samlet 6 gode gaver, som du let kan købe på nettet i frokostpausen eller på vej hjem i toget.

Klassikeren
Blomster er så nemme at give, og derfor skal de da også med på listen. Hvis du også gav mor blomster sidste år, så bestil måske en æske chokolade oveni - det kan man nemlig hos Interflora.dk

Biftur for to
En tur i biografen er en rigtig god mor-gave, da den giver jer noget tid sammen alene. Nej, man må måske ikke tale sammen inde i mørket, men kombineret med en middag eller et glas vin, så er der lagt i kakkelovnen til en rigtig hyggelig aften.

Lige nu går filmatiseringen af Tolstojs klassiker "Anna Karenina" fra 1877 i biograferne landet over. Du kan læse vores anmeldelse af filmen her

Køb billetter på Kino.dk

Sidst, men ikke mindst..
Så kan du tilmelde dig og din mor til ALT for damernes kvindeløb 2013. Hvis ingen af jer er de store løbere, så er der også en walk-rute på 3,5 km i alle byerne, hvor løbet afholdes. Her er altså mulighed for at få en rigtig dejlig dag sammen i skønt dansk sommervejr.

Læs mere om ALT for damernes kvindeløb her

Chokolade - af den gode slags!
Er mor glad for kvalitetschokolade, så har den danske chokoladekæde Summerbird en webshop fyldt med lækre gaveæsker til fornuftige priser.
For 120 kr. kan du for eksempel købe Mandel Alléen, som indeholder mandler i 9 forskellige smagsvarianter - blandt andet lakrids og hindbær. Den er så god, at du måske skulle bestille en til dig selv også..

Se alle gaveæskerne på Summerbird.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Interview og Gaver til hende