TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Netdating på Tinder
Foto: Thomas Sjørup

Netdating på Tinder

Suzette brød alle reglerne på Tinder: “I dag er min skræk for netdating manet til jorden”

Suzette fulgte ikke reglerne, da hun ledte efter kærligheden på Tinder.

Det var nogle veninder, der fik overtalt Suzette Frovin til at kaste sig ud i at finde en ny kæreste ved at downloade Tinder-app'en.

– Men efter to dages udforskning føle jeg mig stadig fuldstændig fremmed i dette datingunivers og slettede den frustreret igen. Det virkede som om, der slet ikke var nogen for mig. Eller i hvert fald følte jeg mig ikke i stand til at vurdere, om de var det ud fra de mærkelige billeder, de havde lagt op, bl.a. i selskab med store slanger og sveddryppende efter et maratonløb.

At Suzette end ikke have nået at like en eneste af mændene, inden hun sprang fra, fik hendes veninder til at skælde hende ud. Så hun downloadede modvilligt app'en igen og likede med tilbageholdt åndedræt tre mænd i løbet af en time uden at kigge for meget på deres profiler.

– En af mændene, Lasse, likede mig tilbage, og så gik jeg totalt i panik. Jeg kiggede rundt på nettet for at se, om der var regler for, hvem der skrev først til hvem. Det var der ikke. Så jeg kastede mig ud i at skrive, og pludselig havde vi gang i en omfattende korrespondance, som jeg må indrømme, at jeg hurtigt blev grebet af.

– Da vi senere skulle mødes, blev vi begge nervøse for de mange forventninger, vi havde nået at bygge op, for vi kunne jo virkelig godt lide hinanden ud fra det, vi havde skrevet. Alligevel valgte vi at mødes hjemme hos mig, selv om mange sagde, at det er for farligt på den første date, for så ville jeg ikke kunne stikke af, hvis det var fuldstændig kikset. For sjov skrev jeg til ham, at hvis han havde tænkt sig at skære mig i tusinde stykker og putte mig i en kummefryser, var der folk, som vidste, han kom på besøg.

LÆS OGSÅ: Tinder-dating: Piger, stop med at snyde med profilbillederne

Den ultimative prøve

Der var nu intet at være bange for. Faktisk kastede de sig i hinandens favn, så snart han var indenfor døren. Igen helt forkert ifølge de uskrevne regler om netdating, som siger, at man ikke skal forvente sex ved det første møde.

– Men for os var det et godt sted at starte og så snakke bagefter.

Det er over et år siden nu, og siden er hun til sin egen overraskelse kun faldet endnu mere for denne passionerede mand, hvor komplimenterne sidder løst. Den ultimative prøve var, da de to måneder efter, de mødtes første gang, sammen kørte 12 timer op til en hytte i Nordsverige og var der henover nytåret.

– Kunne vi holde hinanden ud så længe? Det kunne vi! Jeg nød hans selskab, og bagefter syntes vi godt, vi kunne kalde hinanden kærester. I dag er min skræk for netdating manet i jorden. Egentlig er det jo ikke så forskelligt fra at gå ind på en bar og skæve til singlemændene.

Der netdates i alle aldre

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at vi danskere går på netdating i alle aldre og alle samfundsgrupper. Syv procent af os har inden for de seneste tre måneder brugt dating-apps eller sites som Single.dk eller Senior.dk. Det svarer til, at 320.000 danskere i alderen 16 til 89 for tiden dater over nettet.

Gode råd om netdating

  • Vær ærlig. Når du skal møde dine dates i virkeligheden, udvikler det sig nemt skuffende, hvis du har løjet dig yngre og lettere, end du er, og brugt et ungdomsbillede på din profil.
  • Pas på dig selv. Aftal at mødes første gang et sted, hvor der er andre omkring jer, og læg kun op til et kortere møde, så kan du hurtigt smutte, hvis det viser sig ikke at være noget.
  • Lyt til din intuition. Du kan godt blive forelsket i, at den anden er betaget af dig og siger søde ting, men du skal også være tiltrukket af ham, hvis det skal være holdbart i længden.
  • Vær åben. Måske er han ikke lige det, du drømmer om, men så er han måske noget andet, som er lige så tiltrækkende.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dating