Nina Munch-Perrin mand
SPONSORERET indhold

Nina Munch-Perrin om sin mands ulykke: ”Jeg tænkte, det var Guds straf, fordi jeg havde forladt min døende mor”

Under en badeferie kom Nina Munch-Perrins mand ud for en alvorlig ulykke, og samtidig lå hendes mor syg hjemme i Danmark med cancer. Det var et ”rædselsår”, fortæller TV-Avisen-værten i denne uges Hendes Verden.

Af: Marie Varming og Susanne Baden Jensen Foto: Sara Skytte
05. feb. 2019 | Livsstil | Hendes Verden

Hendes mor var netop blevet indlagt dødelig syg med lungecancer, og samtidig stod Nina Munch-Perrin og var på vej på den første ferie i årevis med sin mand og to sønner.

Det blev startskuddet til et 2014, som den nye vært på TV-Avisen selv kalder sit ”annus horribilis” – sit rædselsår.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde om kærligheden til Joakim: Han tog teten og sagde "Nu kysser jeg dig"

– Vi skulle til Dubai, og mine børn glædede sig. På den anden side lå min mor på hospitalet og var faktisk lige ved at dø de første par dage. Hvad skulle jeg gøre? Lægerne sagde, at jeg skulle tage af sted, fordi de ikke mente, det var nu, så det gjorde jeg. Men nu kommer klimaks: På tredjedagen ville min mand lige tage børnevandrutsjebanen med hovedet først. Han slog hovedet direkte ned i poolbunden og kom op med poolbundens mønster ”tatoveret” i hovedbunden. Ambulancen hentede ham, mens jeg prøvede at undgå, at børnene skulle se deres far blive pakket ind som en mumie og kørt væk, siger Nina Munch-Perrin til Hendes Verden i et stort interview i denne uges blad.

På hospitalet

Lægen på hospitalet lagde kortene på bordet og fortalte DR-journalisten, at den næste kritiske periode ville vise, hvor alvorligt hendes mands hoved havde taget skade.

– På hospitalet kom Dr. Fadel ud til mig, mens David lå i scanneren. Enten var det et stabilt brud, og så skulle han blive liggende, eller også var det et ustabilt brud, og så skulle han opereres med fare for at dø eller aldrig komme til at gå igen. Heldigvis var det et såkaldt stabilt brud på en nakkehvirvel C7, men jeg nåede at tænke, at det var Guds straf, fordi jeg havde forladt min døende mor. For en gangs skyld var jeg ikke cool. Børnene endte med at have en okay ferie, hvor vi besøgte en sengeliggende far og var i poolen resten af tiden, indtil David fik lov at flyve hjem, lyder det fra den 43-årige tv-vært.

I december 2018 satte Nina Munch-Perrin sig i stolen som vært på DR1’s TV-Avisen. En stol, som også hendes egen mor, Lone Zilstorff, besad i en årrække for 30 år siden.

Læs hele det store interview i ugens HENDES VERDEN.

Nina Munch-Perrin om at møde sin mand på en færge, at miste sin mor - og om at sige op på DR for så at vende tilbage igen i samme job som sin mor.

Hendes Verden forside uge 6 2019.jpg

Anbefalet til dig