Nola Grace Gaardmand

Foto: Sara Skytte 35-årige Nola Grace Gaardmand er sommervikar på Aftenshowet. Tidligere var hun bl.a. journalist på Jyllands-Posten.

Aftenshowet-vært: ”Efter fire måneder spurgte han, om vi ikke skulle lave en baby”

Kærligheden var ikke til at tage fejl af, da Aftenshowet-vært Nola Grace Gaardmand mødte sin mand Magnus for seks år siden. Det fortæller hun i et stort interview i denne uges Hendes Verden.

Alting gik meget stærkt, da Aftenshowet-vært Nola Grace Gaardmand mødte sin mand Magnus.

De mødte hinanden helt ”klassisk” i en kantine på Jyllands-Posten, hvor de begge arbejdede på daværende tidspunkt. Han havde fået ”øje” på Nola Grace Gaardmand ­– og siden har parret været sammen, fortæller hun i et stort interview i denne uges Hendes Verden.

”En dag så han sit snit til at snakke med mig, men efterfølgende turde jeg ikke rigtig sige hej til ham, og jeg er ellers ikke genert. Da han en dag tilføjede mig som ven på Facebook, tog jeg mig sammen og skrev med ham,” siger den 35-årige tv-vært og fortsætter:

”Vi har lige haft seksårsdag, og i den anledning gik vi tilbage og læste vores første spæde samtale. Fra første date var vi kærester. Jeg har aldrig haft en kæreste, der som Magnus med det samme kan mærke, hvordan jeg har det. Også inden jeg selv kan.”

Skal vi lave en baby?

I dag har parret to drenge, Calle på knap fem år og Buster på to år.

Og ligesom der ikke var meget tvivl forbundet med at blive kærester, besluttede Nola Grace Gaardmand og hendes mand også tidligt i forholdet, at de ville have børn.

”Jeg har aldrig været en romantiker, der gerne ville giftes og have børn, men med Magnus var jeg ikke i tvivl. Efter fire måneder spurgte han i en brandert, om vi ikke skulle lave en baby, og en måned senere var jeg gravid i første hug,” lyder det fra den kendte tv-vært, der foruden at have fundet kærligheden med Magnus også har fundet en, der ligesom hende tror på noget større.

”Det vilde er, at han også tror på Gud, ligesom jeg gør. Det er der ikke ret mange i vores segment, der gør, men jeg gik i søndagsskole med min mor, da jeg var lille. Dengang syntes jeg, det var lidt anstrengende, men som voksen er jeg begyndt at tro igen, og det gør han også.”

Læs hele interviewet med Nola Grace Gaardmand i denne uges Hendes Verden, hvor hun også fortæller om sin opvækst med en mor fra Sydafrika og om at flytte fra New York til Danmark som barn uden at kunne tale dansk.

Nola Grace Gaardmand, 35 år

Halvt sydafrikansk, halvt dansk

Uddannet journalist og har været på både Information og Jyllands-Posten, inden hun kom til DR, hvor hun har lavet Sundhedsmagasinet, Morgen-nyhederne, Deadline og nu Aftenshowet, hvor hun er vikar sommeren over

Gift med Magnus, som hun har to sønner med

Se, hvad vi ellers skriver om: Kærlighed, Kendte og Interview

610x200_woordy_knap2.jpeg