Backstreet Boys
Foto: Ullstein Bild / All Over Press Backstreet Boys fik koncertgængerne til at græde i Berlin i 1996.

Backstreet Boys

Nostalgi-alarm: Legendarisk boyband udgiver nyt denne sommer

Backstreet Boys barsler angiveligt med nyt album til august.

Everybody... rock your body, for Backstreet Boys er tilbage!

Ja, du hørte rigtigt. Det efterhånden kultiske sen-90'er-boyband Backstreet Boys udgiver nyt materiale til august. Det afslører flere af medlemmerne på deres Instagram-profiler.

– I studiet med mine Backstreet Boys for at indspille en sang til Florida Georgia Lines nye album. Vi arbejder også på et ny Backstreet-album. Gør jer klar!!! skriver nu 36-årige Nick Carter for eksempel på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: 7 tegn på at 00'erne er tilbage i modebilledet

Backstreet Boys debuterede i 1995 med singlen "We Got It Goin' On" og opnåede på bare få år verdensomspændende succes og stjernestatus. Særligt albummet Millennium, som bød på hitsingler som "I Want It That Way", "Larger than Life" og "Show Me the Meaning of Being Lonely", gjorde kvintetten til et af verdens største og mest sælgende boybands.

00'erne blev sværere for gruppen: A. J. McLean døjede med et stof- og alkoholmisbrug, og Kevin Richardson forlod bandet i 2006 – for dog at vende tilbage igen i 2012, hvor BSB, som de efterhånden er kommet til at hedde, genoptog musikkarrieren med albummet "In A World Like This", som udkom i året efter.

Og nu er de altså klar igen, de tilsyneladende udødelige Backstreet-drenge. Albumtitel og udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort, men Brian Littrel har dog skrevet på sin Instagram-profil, at det bliver "late august".

 

Her på redaktionen fejrer vi gensynet med Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean og Kevin Richardson med lidt nostalgi:

 

LÆS OGSÅ: Sarah Jessica Parker er tilbage på HBO - men ikke som Carrie

LÆS OGSÅ: Se Pharrell blive dybt rørt af ung piges musik

LÆS OGSÅ:  4 musikeksperter anbefaler: Dem skal du høre på Roskilde Festival

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur