Nu fortæller Kendall Jenner, hvorfor hun har slettet sin Instagram

Foto: All over press. Kendall Jenner har slettet sin Instagram

Nu fortæller Kendall Jenner, hvorfor hun har slettet sin Instagram

Når en af verdens største Instagram-stjerner vælger at slette sin profil, er det klart, at snakken begynder at gå.

Folk fra hele verden har undret sig over, hvorfor modellen og reality-stjernen Kendall Jenner, kendt fra TV-serien Keeping up With The Kardashians, har valgt at slette sin Instagram-profil. For nyligt kunne Instagram-stjernen afsløre i Ellen DeGeneres Show, et amerikansk talkshow, at hun er chorkeret over, hvor stor opmærksomhed hendes Instagram-exit har fået.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen om den sidste gang, han græd: "Min kone og jeg blev lidt småfulde..."

– Det er så vanvittigt for mig, at det overhovedet er blevet så stor en nyhed. Jeg har ingen ide om, hvordan det gik til. Jeg havde nok ikke forventet det, siger hun til værten Ellen DeGeneres.

Under interviewet bliver Kendall Jenner spurgt om, hvilke overvejelser der ligger bag hendes pludselige fravalg af Instagram. Til det svarer hun, at hun simpelthen har haft brug for en pause.

– Jeg er altid på, siger Jenner, der, inden hun slettede sin profil, havde mere end 68 millioner følgere fra hele verden.

– Jeg vågnede op om morgenen og kiggede på den ( Instagram-profilen, red.) som det første. Jeg gik i seng om aftenen og kiggede på den som det sidste. Jeg følte mig lidt for afhængig af den. Så jeg havde brug for at tage ét minut. Det er en detox, fortæller hun.Selvom Kendall Jenner siger, at det er en "forfriskende følelse" at være uden sin Instagram, afviser hun, at hendes beslutning er permanent.

Er det et reelt forsøg?
Man kan godt blive i tvivl om, hvorvidt denne pause, Kendall Jenner taler om, er et reelt forsøg på at koble af fra omverdenens overvågning og hendes eget overforbrug af mediet. Eller om der i virkeligheden er tale om et snedigt markedsføringsstunt, der skal give hende mere omtale og flere følgere. I hvert fald er det lykkedes for hende, da vi, og tonsvis af andre medier, har valgt at nævne hendes Instagram-exit.

LÆS OGSÅ: Giv et abonnement i gave

LÆS OGSÅ: Da Dittes hoved ramte asfalten, blev hendes liv ændret for altid

LÆS OGSÅ: Esbens kæreste fik kræft som 24-årig: "Nu er det min tur til at gøre noget for hende"

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur, Kendte og Kendall Jenner