Ny dansk fest-app bliver genvej til fede privatfester
Foto: Frederik Lentz Andersen

Ny dansk fest-app bliver genvej til fede privatfester

Privatfester kan noget helt særligt. Og nu bliver kadancen for invitationer skruet i vejret med en ny, dansk app, 'Heaps'.

Hører du også til én af dem, der ærgrer dig over, at P3's program 'Festen og gæsten's sendetid er reduceret til nytår, fordi det er en virkelig sjov idé og god måde at møde nye mennesker og i det hele taget få mere privatfest på banen, så er der godt nyt!

LÆS OGSÅ: Her er den bedste inspiration til din nytårsmenu

Seks gæve gutter fra Danmark har fået en idé. En god idé. De har lanceret appen 'Heaps', der trækker på idéen bag det populære radioprogram, der, som navnet antyder, matcher gæster med fester.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard var flyttet i fælles lejlighed med kæresten og sangeren Christopher, men kunne ikke sige nej til Heaps-jobbet i L.A.

- Vi kender alle det, at nogle af de sjoveste aftener i byen opstår, når vi tilfældigvis støder ind i en gruppe fra det modsatte køn, hvor det bare klinger. Det er ofte de aftener, vi husker bedst," fortæller 25-årige Frederik Bjerager, en af stifterne bag den nye app, til Euroman.dkTo af de øvrige medstifterne af appen går sammen med Frederik på CBS og det var her, de valgte at lancerer den først for at sikre, at jomfrurejsen blev en succes. Siden er udbredelsen blevet udvidet til Aarhus, København og Odense til at begynde med. På de små to måneder, appen har været i luften, er antallet af brugere nået over 2.500.

App'en er især populær blandt pigerne med en kønsfordeling 60-40 i pigernes favør.

LÆS MERE om 'Heaps' på Euroman.dk

LÆS OGSÅ: Adidas lancerer fotoapp: Design dine egne sneakers

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur og Nytår