Kanye West og Kim Kardashian
SPONSORERET indhold

Over 2000 tilmeldinger på 24 timer: Kan denne dating-app redde dit kærlighedsliv?

Leder du efter én, der kan elske dig lige så meget, som Kanye elsker Kanye? Så er denne nye app måske svaret.

Af: Emma Kleist Christensen Foto: Screendump fra 'Bound To'
24. apr. 2018 | Livsstil | ALT.dk

Der findes datingsider til gamle, datingsider til millionærer og sider, hvor højtuddannede kan møde hinanden. Og nu kommer den helt nye nichedatingside, der måske kan redde dit kærlighedsliv:

En app for personer, der elsker Kanye West.

Den hedder Yeezy Dating, og er opkaldt efter Kanye Wests ultra-hypede sneakersmærke, Yeezy Boost – og så er den næsten lige så populær som skoene.

Allerede i de første 24 timer af app’ens levetid kunne den bryste sig af intet mindre end 2000 tilmeldinger, skriver manden bag Yeezy Dating på sin Twitter-profil.

Tilmeldinger, der fik serverne til at bryde sammen, netop som de var sat i luften.

 

Og noget tyder på, at der kun kommer flere singler til i fremtiden, som håber på at finde den person, der elsker dem lige så meget, som Kanye elsker Kanye.

- Jeg håber, at Yeezy Dating kan skaffe mig en date til afdansningsballet, skriver en ung mand bl.a. på Twitter, mens en kvinde helt har opgivet sine tidligere datingveje:

- Sletter min Tinder og er klar til at downloade Yeezy Dating-app’en, hvor jeg vil finde en rigtig konge, skriver hun på det sociale medie.

Kongen af virale hits

Manden bag den sensationelle app er ifølge en Crowdfunding-side en 21-årig fyr ved navn Harry, som uden tvivl har fingeren på Kanye-pulsen, når det kommer til sensationelle nyheder.

Rapperen med det store ego er nemlig ekspert i at skabe internet-sensationer, som får os til at dykke i lommerne efter pengepungen.  

Ikke nok med at hans sko er blevet solgt på verdensplan, så vækkede rapperen tidligere på måneden opsigt med sine livsråd på Twitter, som ifølge ham selv er citater til en bog, han er i gang med at skrive.

Selvom det ikke er rapperen selv, der står bag den nye datingapp, er den dermed udtænkt lige i hans ånd.

Således skal du også beskrive dit forhold til Kanye West i din profil, vælge dit yndlings Kanye-album og vælge dine tre yndlingsmusikere – hvoraf du selvfølgelig kun kan vælge imellem Kanyes egne favoritter, såsom Kendrick Lamar, Beyoncé og Cardi B.

Så hvis du leder efter en partner med smag for amerikansk rap- og RNB-musik, er der god mulighed for at finde ham eller hende på Yeezy Dating.

Der er dog ét krav, hvis du skal tilmelde dig siden: Du må ikke kunne lide Taylor Swift.

Anbefalet til dig